SZÍVSZORÍTÓ

Zámbó Krisztián megrázó vallomása: „Ezt a titkot, el kellett volna mondanom édesapámnak!

D.G.

Létrehozva: 2024.09.03.

Jimmy legidősebb fia most először beszélt arról, hogy szülei válása milyen mélyre taszította. Az akkor tinédzser Zámbó Krisztián nem találta a helyét, úgy érezte a két család közt lóg a levegőben, ami a legrosszabbat hozta ki belőle. S amikor már úgy érezte kicsit kezdnek helyre jönni a dolgok, édesapja tragikus körülmények közt elhunyt…

A gyermekkori traumák mindenki életére nagy hatással vannak. Zámbó Krisztián sem kivétel ez alól, aki úgy érzi, szülei válása annyira összezavarta annak idején, hogy az mai napig hatással van az életére. Lázadó kamasz lett belőle, aki sértettségét, dühét magába fojtotta. Ma már tudja, hogy akkor beszélnie kellett volna erről valakivel, de nem tudta kihez forduljon. 

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián édesapjával és két testvérével (Fotó: MW archívum)

Zámbó Krisztián könnyekig hatódott

A legendás énekes fia volt az első vendége a TV2 Titkok Ramónával podcast második évadának. Zámbó Krisztián szívszorító őszinteséggel mesélt gyermekkoráról, szerelmeiről és arról is, mit mondana édesapjának, akit a legrosszabbkor vesztett el.

Nagyon szeretnék vele beszélgetni, annyi mindenért lecseszném, annyi mindenért megölelném. Annyiszor gondolkozom rajta, mi lenne másképpen… - fogalmazott Jimmy legidősebb gyermeke, aki azt sem titkolja, hogy szülei válása, majd bálványozott édesapja halála mai napig hatással vannak az életére

– Az általános iskolától kezdve elég bizarr életem volt, de körülöttem is, amik történtek az életemben nem pozitív dolgok. Azt érzem és számomra ez a legnagyobb titok, amit el tudok mondani, hogy valami űrt érzek magamban, van bennem valami űr, amit semmivel nem tudok beteríteni. Valami hiányzik! Mostanában eléggé keveset mosolygok, sok a dilemma bennem, és sok a rossz álmom!

Krisztián úgy érzete, nem tartozik sehova (Fotó: TV2)

„Lógtam a levegőben”

Krisztián a mostani érzéseit egészen gyermekkoráig vezette vissza. 

Ez az űr, ami bennem van, egyébként nem most alakult ki, ez már tizenévesen. Itt mondom ki azt a titkot, amit el kellett volna mondanom édesanyámnak is és édesapámnak is, hogy teljesen össze voltam zavarodva a válás után, hogy most melyik családhoz tartozom. Anyukámmal éltem, ahol ott volt két féltestvérem, anyu egyedül nevelt fel bennünket. Aztán tinédzserként átköltöztem édesapámhoz, ott megint egy másik családba kerültem és lógtam a levegőben, ez összezavart engem nagyon…

- küszködött a sírással a legidősebb Zámbó fiú az újraélt, fájdalmas gyermekkori emlékektől.

Jimmy legidősebb fia teljes bizonytalanságban élt akkor és úgy érezte, van is, meg nincs is családja, egyszerűen nem tudta hova tartozik. Hiába kérdezték, senkivel nem beszélt, miközben legszívesebben ordított volna.

Ezt nem tudtam sohasem megbeszélni, ezt valahogy nem tudtam kinek mondjam el. Anya mindig is szerette aput, furcsa volt számomra… Annyira összezavarodtam, annyira nem tudtam hová tartozom, hogy saját magam beleűztem a bánatba, bosszúállásba, egy lázadásba. Senkivel nem beszéltem, nem érdekelt senki körülöttem. Ez azóta is bennem van, nyomot hagyott bennem! Ezért van az, ha lenne saját gyermekem, akkor tudom, hogy ő azt soha ne élje át azt, amit én gyermekként megéltem! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek