Átalakulás

4 hollywoodi sztár, aki rengeteget hízott egy szerepért

N.T.

Létrehozva: 2024.10.13. 17:00

Ezeknek a sztároknak dollármilliókat hoztak a pluszkilók.

Felolvasztotta a jégkrémet Ryan Gosling, hogy aztán úgy ihassa meg, akár az üdítőt. Ezzel a  módszerrel szedett magára közel 30 kilót a Komfort mennyország című film kedvéért. Sajnos  ezt nem egyeztette előre a rendezővel, így végül kirúgták a moziból, de egy életre bebiztosította a helyét a filmiparban megmutatva azt, hogy bármire képes egy szerep kedvéért - írja a Fanny magazin

Actor Ryan Gosling suffers a bad case of bedhead as he stops at a local 7-Eleven to pick his morning iced coffee
Ryan Gosling 

Többször is hízókúrába fogott a Bridget Jones-filmek kedvéért Renée Zellweger. Bár az első rész után közölte, hogy nem hajlandó többet efféle jojózásra, a felajánlott pénzösszeg végül meggyőzte arról, hogy érdemes akár napi 4700 kalóriát is bevinnie, hogy hitelesen alakíthassa a csetlő-botló Bridget szerepét. 

Renée Zellweger Fotó: NIKLAS HALLE'N

Charlize Theron

Charlize Theron puts her mothering skills to work while on the set of 'Tully'
Charlize Theron a Pszichoanyuban Fotó: CYVR

„Soha többé nem fogok 40 kilót hízni egy szerep kedvéért, mert nem tudom leadni a súlyfelesleget.” – nyilatkozta Charlize Theron. A színésznő először 2003-ban vállalta a drasztikus változást A rém kedvéért, tizenöt évvel később pedig a Pszichoanyu volt az oka, hogy többet mutatott a mérleg. Az utóbbi állítólag annyira megviselte, hogy kis híján depresszióssá vált.

Prelude to the Olympics Diner
Charlize Theron gyönyörűen Fotó: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE

Almás pitével, hamburgerrel és fánkkal is képes tömni magát Christan Bale, ha úgy kívánja meg egy-egy filmszerep. A színész már többször bólintott rá arra, hogy a munkája miatt változtassa meg nagy mértékben a testsúlyát. Az Alelnök című életrajzi drámáért például 30 kilót szedett fel.

Christan Bale Az Alelnök című filmben 

SZTÁRHÍREK:

Lopással vádolják

Beperelte egy zenei befektetőcég Miley Cyrust a Flowers című dala miatt. „A két felvétel közötti sokszoros hasonlóság alapján vitathatatlan”, hogy az énekesnő nagy sikerű slágere – amelynek videóklipjén a magyar Rév Marcell operatőr is dolgozott – túlságosan hasonlít Bruno Mars egyik szerzeményére. Legalábbis ezt állítják a felperesek, akiknek a listáján érdekes módon Bruno Mars nem szerepel.

Újra összejöttek

Összebújva mosolygott a kamerába Arnold Schwarzenegger és Uma Thurman. A színész a közösségi média oldalára töltötte fel a szelfit mintegy 27 évvel a közös filmjük premierje után. A két sztárt az 1997-es Batman és Robin című moziban láthattuk együtt, azóta nem sokszor láthatták őket a rajongók egymás oldalán.
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek