KÉPEK

Viczián Viki ultradögös fotósorozata: Így tarol A nemzet lánya sorozat

Bors

Létrehozva: 2024.10.16. 15:56

A nemzet lánya egy szórakoztató történelmi sorozat, amely a kor fiatal nemzedékének felnőtté válásával kérdéskörével foglalkozik. Viczián Viki ennek kapcsán őrületesen szexi fotósorozattal jelentkezett közösségi oldalán.

Viczián Viki nem akármilyen lovas fotósorozattal lepte meg követőit Instagram-oldalán! A csinos influenszer egy kosztümös filmsorozatra hívja fel a figyelmet, ami szeptember vége óta elérhető a Direct One-on. A fotókat látva, alighanem nehezen tudja eldöntenie az ember, hogy mire is figyeljen jobban... a korhű hintóra vagy Vikire. De talán mindegy is! A rajongók tetszését mindenesetre elnyerte a poszt. (Érdemes lapozni a képek között.)

„A 21. században Britney Spears, a 20. században Diana hercegnő, a 19. században pedig a cseh nemzet lánya, Zdeňka Havlíčková szerelmi élete és története adta el a bulvárlapokat”- írta bejegyzésében Viki. De vajon mire célozhatott ezzel a 2017-es Miss Earth Hungary? Az biztos, hogy a történet főhősnője,  Zdeňka Havlíčková életét feldolgozó sorozat az első pillanattól az utolsóig magával ragadó.

A nemzet lánya
Elképesztő látványvilág A nemzet lánya című sorozatba - Fotó: ©Assunta Servello

A lány, aki köztulajdonná vált

A sorozat egy fiatal lány romantikus szerelmének története, akinek szülei halála után évekig titokban tartották, hogy árva, majd országos jótékonysági lottót tartottak, hogy hozományt gyűjtsenek neki., Ezzel a fiatal lány sorsa megpecsételődött: politikusok döntik el helyette,  kivel csókolózhat először, és kihez mehet feleségül. Szabadságvágyát és saját boldogságát a cseh nemzeti identitást formáló ingatag történelmi időkben kell megtalálnia, jóllehet, a fiatal lány élete a korabeli közvélemény érdeklődésének középpontjában állt. Mitöbb, mindenki tudta, mi lenne a legjobb neki. 

A lázadó Zdeňka viszont kicsit sem akar megfelelni az elvárásoknak és inkább az ellenállás irányába mozdult, magára haragítva ezzel a közvéleményt. A hatrészes történelmi minisorozat választás elé állítja a főszereplőt és magával rántja a nézőt is. 

Korábban Kovács Gyopár is elárulta a lenyűgöző kosztümös sorozat kapcsán, hogy a főszereplő helyében ő is a lázongó oldalát képviselné a dolgoknak, hiszen ő is mindig a szívére hallgat. 

S hogy Zdeňka Havlíčková történetében végül a szerelem vagy a kényszer győz? Kiderül a sorozatból!

A Direct One TV szolgáltató műsorkínálatban elsősorban CANAL+ gyártású prémium televíziós tartalmak, valamint a TV szolgáltató francia médiacsoport által gyártott sorozatok, köztük exkluzív tartalmak és országos premierek érhetők el. A nemzet lánya szeptember 30-ától már megtekinthető a Direct One összes felületén.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek