eljegyzés

A TV2 sztárja elmondta véleményét Szoboszlai Dominik lánykéréséről

M. K.

Létrehozva: 2024.10.20.

A magyar sztárfocista néhány nappal ezelőtt eljegyezte barátnőjét, darabokra törve ezzel nők százainak a szívét. Szoboszlai Dominik lánykérését a Tv2 Tények Plusz riportjában vették górcső alá.

Szoboszlai Dominik kétségkívül a legnépszerűbb hazai focista, bár világviszonylatban is ezrek ismerik a nevét. A 23 éves sportoló a napokban gyűrűt húzott kedvese ujjára, ami óriási hírverést kapott.

Szoboszlai Dominik rálelt élete párjára, némelyik rajongója csalódott a hír hallatán
Szoboszlai Dominik menyasszonya szintén Székesfehérvárról származik (Fotó: NurPhoto via AFP)

Szoboszlai Dominik, a romantikus

Bár a lánykérés részleteiről nem osztottak meg túl sok információt, azt azért tudni lehet, hogy Dominik a fontos pillanat helyszínéül a világsztárok által is kedvelt budapesti Gresham-palotát választotta, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Dunára, a Lánchídra és a fényárban úszó Budapestre. Lehet sejteni tehát, hogy mesébe illő, romantikus este keretein belül tette fel a nagy kérdést barátnőjének, Buzsik Borkának. A válasz természetesen igen volt, így mostantól azon lehet izgulni, vajon mikor tartják meg a világraszóló lakodalmukat.

Lissák Laura, a Spíler Tv műsorvezetője az eseménnyel kapcsolatban elárulta, hogy ismeretségi körében rengeteg lány odáig van a sármos futballistáért, köztük az unokatestvéréék. 

− Ez a 18-20 éves korosztály, akik őt körülveszik, odavannak Szoboszlaiért úgyhogy erről még nem beszéltem ugyan velük, de biztos nagyon csalódottak a lányok - mesélte Laura nevetve, aki szerint egyáltalán nem volt korai a lánykérés, hiszen egy lelki támasz mindennél fontosabb

− Nagyon fontos lehet szerintem, hogy egy biztos pont legyen mellette, hiszen a focisták keveset vannak otthon a rengeteg edzés és meccs miatt. A teljesítmény is jobban megy, ha megvan a lelki biztonsága.

És ha már az eljegyzés időpontjánál tartunk, akiben felmerülne, hogy a pár még fiatal az ilyesmihez, annak nem árt tisztában lennie vele, hogy Dominik már gyerekkora ismeri menyasszonyát, hiszen mindketten Székesfehérvárról származnak. A lány egyébként korábban szinkronúszó volt és a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán diplomázott. 

Szoboszlai Dominik tehát megalapozott döntést hozott, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy interjúiban rendszeresen kiemeli, hogy bármekkora felhajtás is van körülötte, sem a hírnév, sem a karrier miatt nem fog elszállni magától, vagy ha mégis lennének olyan jelek, hogy ezt megteszi, akkor szülei biztosan a földön tartják majd. 

Ugyanaz a srác vagyok mint régen, és soha nem fogok megváltozni.

- vallotta, ami rendkívül magabiztos és érett gondolkodásról tesz tanúbizonyságot.

Már a gyerekeknek is példaképévé vált

Dominikot nem csak a sportvilág és a celebvilág szúrta ki magának, hanem a gyerekek is, rengeteg kisfiú például nemcsak, hogy focista akar lenni, hanem ugyanolyan frizurát kér magának, mint Szoboszlai. Ezzel kapcsolatban a focista úgy nyilatkozott:

− Elsősorban jól akarok kinézni, ezért vágatok hajat, de ha példát tudok statuálni azzal, hogy például a keresztfiadnak jó haja legyen, akkor örömmel teszem.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek