Babavárás

A várandós Csézy elárulta: A kislányommal mindent "megbeszélünk"

Dráviczki Ákos

Létrehozva: 2024.10.22. 09:00

A második trimeszter végén jár az énekesnő, aki veszélyeztetett terhesként is dolgozik, mégsem ez a legnehezebb számára. A legszebbek viszont a közös esték a férjével, amelyekről részletesen mesélt a hot! magazinban Csézy.

Beszélgetésünk idején éppen az új klipje munkálatai zajlanak, ami tízórányi állással, magas sarkúval, átöltözésekkel és persze énekléssel jár. Noha Csézy lassan belép a harmadik trimeszterbe, még mindig szívesen tesz-vesz otthon.

HOT FELTÖLTÉS CSÉZY
Csézy sok évnyi küzdelem után várandós, négy hónap múlva megszületik a kislánya – Fotó: TOROCZKAI CSABA / HOT MAGAZIN

Csézy terhesen is új klipet forgat 

Nagyon szeretek dolgozni, a fizikai munkát is kedvelem. Ott a kertünk, ahol biogazdálkodást is folytatok, de azért már érzem, hogy jobban fáradok, többet kell pihenni – kezdte a hot!-nak az énekesnő.

Csézy mindennap megéli a várandósság csodáját, néha még a baba szívhangját is meghallgatja reggelente. Ám a gyermekvárás nem csak fennkölt pillanatokból áll.

Szuperül érezném magam, ha nem lenne öt hónapja nagyon erős hányingerem. Az azért sok erőt és energiát elvesz... Most már megszoktam, és felkészültem rá, hogy ez végigkísér majd, megtanultam vele létezni erre a pár hónapra. Tényleg csak az lebeg a szemem előtt, hogy ezt a kislányt a kezünkben tartsuk – avatott be az édesanya.

Csézy gyermeke rengeteg vizsgálaton átesett már

Csézy minden kötelező és kérhető szűrővizsgálatot elvégeztetett, hogy a lehető legmegnyugtatóbb legyen számára, a babával minden rendben van.

Elképesztő, hogy mennyit fejlődtek a vizsgálatok! Az SMA-szűrést például régen csak a születés után tudták elvégezni, nekünk pedig már tavasszal elvégezték, az összes többi genetikai teszttel együtt. Mindig megnyugszom, amikor egy-egy vizsgálat során látom, hogy minden rendben. Nem mellesleg óriási öröm, hogy látom a kis arcocskáját az ultrahangon! – áradozott a kismama.

Szabó László és Csézy gyermeke imádja, ha mesét olvasnak neki

Szabó László és Csézy eddig is családot alkottak, immár azonban hármasban töltik az estéket.

Csézy
Ahogy az énekesnő, Csézy fogalmazott már hármasban töltik az estéket – Fotó: Szabolcs László

A kislányommal mindent „megbeszélünk”, Laci pedig egy hónapja esténként mesét olvas neki. Először a mesterséges intelligenciával íratott egy mesét egy megszületésre váró kislánynak, azt olvasta fel, aztán jöttek a magyar népmesék, Benedek Elek… Ilyenkor az oldalamon fekszem, és érzem, hogy mocorog egy picit, mintha hallaná – mesélte.

Sok minden megváltozott, mióta Csézy terhes

Csézy és Szabó László felkészültek rá, hogy gyökerestől megváltozik az életük, ám ez hatévnyi reménykedés és küzdelem eredménye – boldogan állnak elébe. Akadnak azonban olyan berögzült szokások, amiken az énekesnő nehezen változtat.

Amikor a szüleim vagy a férjem édesanyja jön hozzánk, mindig mondják, hogy majd ők megfőznek, ne hajoljak, ne ácsorogjak, pihenjek le, de ebből nehezen engedtek. Szeretek mindenkit vendégül látni; igaz, a nekem sütött szülinapi tortának igazán önfeledten örültem. De arra nagyon kell figyelnem, hogy ne kapjak fel megszokásból nehéz dolgokat, például egy vödör vizet vagy egy kutyatápos zsákot. Amíg bírom, addig igyekszem aktív életet élni, de úgy tervezzük, hogy adventre bekuckózunk, és fellépéseket sem vállalok már az év végétől – mondta. 

Nem ő az egyetlen

Az idei év másik örömhíre amellett, hogy Csézy gyermeket vár, hogy Tornóczky Anita is várandós. Csakúgy, mint Csézy, ő is sokat küzdött a gyermekáldásért, ráadásul egyidősek is: mindketten idén ünnepelték a 45. születésnapjukat!

Dal Csézy gyermekének: „Légy boldog nálam!”

Ezzel a címmel írt dalt Csézy a gyermekvállalásról. A szöveg éppen akkor készült el, amikor elveszítette az első kisbabáját, ezért évekre félretette a dalt. Most viszont már a videóklipet készíti hozzá, amely november közepén kerül bemutatásra.

 

HOT FELTÖLTÉS CÍMLAP
A legfrissebb hot! magazinban is számos exkluzív sztártörténetet olvashat - Fotó: ARCHÍV / HOT MAGAZIN ARCHÍV

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek