Románc

Akár egy tinilány: odáig van új párjáért Angelina Jolie

H. A.

Létrehozva: 2024.10.23. 17:30

A hírek szerint a színésznő olyan, akár egy szerelmes tinédzser: titokban becsempészte a lakosztályába a szerelmét!

A pletykák szerint 2024 májusa óta fűzi romantikus kapcsolat egymáshoz Angelina Jolie-t és állítólagos zenész partnerét, Akalát: a férfi akkor részt vett a jamaicai Calabash Irodalmi Fesztiválon Jolie és lányai, a 19 éves Zahara és a 18 éves Shiloh társaságában. Az énekes legutóbb szeptember 28-án kísérte el a színésznőt egy partira, majd ugyanezen a héten Akala a Maria című film premierjére is elkísérte Angelinát a New York-i filmfesztiválra. A páros állítólag igyekszik titkolni a kapcsolatot, azonban mindig akad néhány szemfüles rajongó vagy fontoskodó bennfentes, aki lebuktatja őket. Legutóbb például arról érkezett füles, hogy szintet léphetett Jolie és Akala kapcsolata, miután együtt béreltek szobát egy londoni szállodában.

81st Venice Film Festival - Photocall of the movie -Maria
Angelina Jolie / Fotó: Northfoto

A pár a szerda és a csütörtök éjszakát együtt töltötte a szállodában, és nem távoztak

- árulta el egy bennfentes, aki ezután hozzátette, hogy Akala két órával azután csatlakozott a színésznőhöz, hogy ő megérkezett.

- Akala pénteken néhány órával Angelina új filmjének premierje előtt érkezett, és Angelina egyik autóján keresztül csempészték ki a szállodából. Külön autókat és titkos bejáratokat használnak, hogy titokban tartsák a kapcsolatukat, de ez az igazság - súgta meg a forrás.

Tény, hogy Angelina Jolie és Akala is részt vett a filmfesztiválon, de kizárólag külön-külön fotózták őket az érkezéskor. Ugyanakkor, a premier után állítólag egy romantikus vacsorára mentek az exkluzív Soho House-ba - írja a Life.hu.

A források szerint egyébként a páros már legalább egy éve találkozgat, mások azonban azt állítják, nincs szó romantikus kapcsolatról, csupán két jó barátról, akiknek közös a szenvedélyük, úgy, mint a társadalmi és humanitárius ügyek. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek