karrier

Mégse vonul vissza Azahriah?

Létrehozva: 2024.10.08. 20:45

Módosítva: 2024.10.08. 20:51

A napokban robbant a hír, amely szerint az énekes visszavonul, erről saját maga adott hírt közösségi oldalán. Azahriah egy ideig nem tűnik majd fel a színpadon, de akadnak olyanok, akik szerint ez is csak egy újabb promóció része lehet.

Azahriah alig 22 éves és már rendkívüli sikereket ért el a zenész szakmában. Idén például három teltházas koncertet is adott a Puskás Arénában, ez pedig akkora ember tömegeket mozgatott meg, amire hazai viszonylatban korábban még nem volt példa. Sokak szerint annyi mindent tett le az asztalra, amit mások 20-30 év alatt érnek el. Vitathatatlan, hogy a tavalyi év egyik leghallgatottabb előadója volt Magyarországon és az érdeklődés iránta még mindig folyamatosan növekvő tendenciát mutat. 

Azahriah
Azahriah visszavonul egy időre (Fotó: Bors)

Saját maga döntött így

Baukó Attila visszavonulásáról ő maga számolt be közösségi oldalán, ahol úgy fogalmazott: „Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. 

Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig. Őszintén hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz.

Az énekes pályafutását a szakma nagyjai is nyomon követtek, búcsúját azonban nem mindenki vette készpénznek. A TV2 Tények riportjában Nagy Feró Azahriah kapcsán így nyilatkozott:

Egy nagyon sikeres emberről beszélgetünk. Én ezeket a híreket úgy fogadom, ahogy annak idején is fogadtam: az Illés zenekar legutolsó koncertje után még volt vagy három másik "utolsó". Nem hiszek neki ebben a dologban. Sajnálom, ha abbahagyja, de valószínűleg keresett annyi pénzt, amiből pár évig biztosan elvan

vallotta Feró.

De mit szól Azahriah visszavonulásához az utca embere?

A Tények riportjában járókelőkkel próbálták megbecsültetni, hogy a híres tripla koncertje után mennyit tehetett zsebre a művész: volt olyan, aki szerint 300 milliót, volt, aki szerint tízmilliókat, de akadt olyan is, aki 500 millió fölé saccolta a bevétel összegét

Azahriah egyébként azt ígéri, nem tűnik el örökre, hiszen készül majd egy koncertfilmje is és a YouTube csatornáján is úgy fogalmazott: „egy darabig felszívódom”.

Hogy mit jelent ez pontosan és mennyi ideig akar távol maradni, arról nem tudni, megfogalmazásával egy időre bizonytalanságban hagyta követőit.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek