Jótékonyság

Ázsia Expressz: megtudtuk, Béres Anett kinek utalta át a nyereményét

D.G.

Létrehozva: 2024.10.10. 20:00

A TV2 nagysikerű műsorának döntő hetében egymás után két joker-játékot is az egyetlen lánypáros nyerte. Így, ha nem is Béres Anett és Sáfrány Emese lesz a végső győztes, az már biztos, hogy ők kétmillió forinttal gazdagabbak lettek az Ázsia Expresszben.

Már csak egy nap, és kiderül, melyik páros nyeri az Ázsia Expresszt és a vele járó 15 millió forintot. Bármi is lesz, az már biztos, hogy Béres Anett és Sáfrány Emese nemcsak elképesztő élményekkel lettek gazdagabbak, hanem fejenként 1-1 millió forinttal. Pontosabban lettek volna, de a két erős nő 500-500 ezer forintot jótékony célra ajánlott fel. 

Béres Anett és Sáfrány Emese az Ázsia Expresszben
Béres Anett és Sáfrány Emese elképesztő teljesítményt nyújt hétről-hétre az Ázsia Expresszben (Fotó: TV2)

Béres Anett egy beteg kislány családját támogatja az Ázsia Expresszes nyereménnyel

Az egész országot meglepte, amit az Ázsia Expressz egyetlen női párosa produkált a kőkemény versenyben. Béres Anett és Sáfrány Emese férfiakat megszégyenítő módon küzdött a játék minden egyes napján, nem volt olyan feladat, amit feladtak volna. Így nem csoda, hogy most ők az egyik páros, akik megnyerhetik a műsort és a vele járó 15 milliós fődíjat. Ráadásul az utolsó héten két joker-játékot is megnyertek, amivel összesen kétmillió forinttal lettek gazdagabbak. 

Mivel ez már a második milliónk, erről szeretnénk lemondani. Én egy olyan alapítványnak adom, ahol a szülők egyedül nevelik a gyereküket – hangzott el a szerdai adásban Emese szájából, amiből az is kiderült, hogy műsorbeli párja egy hátrányos helyzetű családnak ajánlotta fel az ő részét, 500 ezer forintot.

Megkérdeztük Béres Anettet, kiknek segít a jelentős összeggel, amit az Ázsia Expressz 2024-es évadában nyert eddig.

− Egy nagyon beteg kislánynak és a családjának utalom a pénzt – árulta el a Borsnak a műsor TOP3-ba jutott versenyzője. 

Az anyuka posztjával a Facebookon találkoztam korábban, gyermekük betegsége, a gyógykezelések miatt nagyon nehéz helyzetbe kerültek. Azonnal azt éreztem, hogy segítenem kell, volt, hogy ruhákat küldtem nekik, többször pénzt utaltam, de volt olyan is, hogy bevásároltam nekik, tartós élelmiszereket vettem. Ez az összeg hatalmas segítség nekik! Nagyon szurkolok a kislánynak, hogy meggyógyuljon.

Az is kiderült, hogy nem ez az első eset, hogy a korábbi valóságshow-hős jótékonykodik, segítő kezet nyújt, csak másokkal ellentétben nem szokott róla posztolni, beszélni. 

− Nem tudom, honnan jön ez nálam, de az biztos, hogy nagyon empatikus vagyok, alapból ilyen vagyok. Jó érzés segíteni, például a már nem hordott ruháimat sem dobom ki, hanem mindig olyannak adom, akinek tudom, hogy segítség. Tudod, mi a furcsa? Hogy a forgatás alatt láttunk nagyon szegény embereket, párokat, családokat és mégsem a sajnálom szó jutott róluk eszembe. Mert lehet furán hangzik, de azok az emberek boldogok azzal a kevéssel, amijük van, lehetne tanulni tőlük!  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek