Szerencsétlenség

Hogy mi? Fogát törte Tilla az Ázsia Expressz miatt

N.V.N.

Létrehozva: 2024.10.13. 12:35

Tilla Attila néhány kulisszatitkot osztott meg követőivel az Ázsia Expressz forgatásairól. Így derült fény arra is, hogy egy szerencsétlen pillanat miatt megérkezésüket követően azonnal az orvosnál kötött ki.

Bár pénteken véget ért az Ázsia Expressz 5. évada, még mindig sokan a reality hatása alatt vannak. Pláne a szereplők, akik részesei lehettek a több héten át tartó embert próbáló versenynek. Tilla is, akinek nem indult túl jól az utazás.

Ázsia Expressz: Tilla és Stohl András
Az Ázsia Expressz rengeteg élményt, emléket adott Tilláék számára (Fotó: TV2)

Ázsia Expressz lázban ég még mindig az ország

Nem titok, hogy a műsor forgatását március végén kezdte meg a hatalmas stáb a Fülöp-szigeteken, ám az indulás nem mindenkinek indult túl jól. Tilla Stohl Andrással vágott bele a kalandba, és rengeteg vicces jelenetet köszönhetünk nekik, még mindig tud meglepetést okozni követőinek. Ugyanis az Instagram-oldalára most egy egész fotósorozatot posztolt, amiben néhány kulisszatitkot is megosztott az Ázsia Expressz nézőivel. Itt derült ki az is, hogy már a kiutazás alkalmával olyan szerencsétlenül járt, hogy megérkezésük után azonnal az orvosnál kötött ki.

Véget ért az @azsiaexpressztv2! Gratulálok a győztes csajoknak! És itt van búcsúzóul néhány eddig soha nem látott kép 😀💪🤠 

Kezdve azzal, hogy kifelé menet, rögtön az első napon a repülőn ráharaptam egy magos olívabogyóra és kitört egy fogam! 🤣👌 

Úgyhogy nekem az első utam a Fülöp-szigeteken a fogorvoshoz vezetett. (Mekkora madár vagyok?) Nagyon cuki doktornő és csapata segített rajtam, örök hála nekik! (Egyébként a fogorvos ott sem olcsó! 😟) A többi kép csupa jó emlék, általában akkor készültek, mikor egy-egy Hajsza után volt egy pici pihenő, vagy még a verseny előtt. Na, akkor kezdjük előlről???! – írta a műsorvezető a fotósorozathoz.

A kommentszekció a fényképeket látva beindult, és sokan fejtették ki a véleményüket a páros játékáról. Kiderült, hogy nagyon sokan Tillának és Bucinak szurkoltak, és annyira megszerették a játékukat, hogy a távozásuk után nagy űrt hagytak maguk után az utolsó időszakban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek