Válás után

Balogh Edina: Újra meg kell találnom az egyensúlyt

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.10.22. 08:00

A színésznő állítja: boldog a jelenlegi helyzetében. Mindig van hová fejlődni, de nagyon úgy érzi, hogy jó úton jár, ezen az úton pedig egy olyan társsal megy végig, akit mindig is elképzelt magának. Balogh Edina családi életéről árult el részleteket.

Egy évvel ezelőtt új fordulatot vett Balogh Edina élete. Korábban a hot! magazin hasábjain jelentette be a válását, majd később lapunknak erősítette meg azt a hírt is, hogy egy párt alkotnak Szabó Simon színésszel. 

HOT FELTÖLTÉS BALOGH EDINA
Balogh Edina meg szeretné újra találni az egyensúlyt - Fotó: ARCHÍV / HOT MAGAZIN

Balogh Edina válása sok mindent megváltoztatott

A szerelmük azóta szélsebesen halad, kettesben és a gyermekeikkel is igyekeznek a lehető legtöbb időt tölteni. Balogh Edina révbe ért, és azt érzi, hogy a szerelme mellett végérvényesen ki tud teljesedni.

– Úgy gondolom, nőnek lenni egy nagyon komplex dolog. Szerintem egy nőnek kell magát képviselnie minden körülmények között, és a legnehezebb helyzetekben is nagyon erősnek kell maradnia, legyen az egy tragédia, egy válás, ez pedig nagy feladat. Mi nők, anyák, feleségek egyszerűen nem hagyhatjuk el magunkat soha, semmilyen körülmények között, és ezt úgy mondom, hogy már én sem a harmincasok közé tartozom – kezdte a hot! magazinnak Balogh Edina az Inspiráló Nők gáláján.

HOT FELTÖLTÉS BALOGH EDINA
A gyerekek mellett nehéz beosztania az idejét - Fotó: SZABOLCS LÁSZLÓ / HOT MAGAZIN

Balogh Edina gyermekei mellett nehezen osztja be idejét

A színésznőnek szinte bűvészkednie kell, ha a naptárját kezeli, hiszen szeretne az anyaságra, a szerelmére és nem utolsósorban a munkájára és magára is megfelelő mennyiségű energiát és időt szánni, ami sokszor nehéz.

– Ha másfél éve teszik fel nekem azt a kérdést, hogy könnyű-e beosztanom az időmet, azt mondtam volna, hogy nagyon. Az elmúlt időszakban azonban olyan fordulatokat vett az életem, hogy nagyon nehezen találok időt mindenre. 

Sokszor egyedül vagyok a gyerekekkel, és azt mondom: ha egy nőnek úgy alakul az élete, hogy elválik, akkor bizony kösse fel a gatyáját. 

– Jelenleg nagyon is boldog vagyok, azonban újra meg kell találnom azt az egyensúlyt, ami régen az életem része volt, ez pedig hatalmas munka – mondta az édesanya.

Szabó Simon és Balogh Edina is a Farm VIP műsorában talált egymásra. Bár azt állítják, csak a műsor vége után lettek több mint barátok... (Fotó: TV2)
A Farm VIP című műsorban találtak egymásra - Fotó: TV2

Balogh Edina párja mellett is szeret nőnek lenni

Edináról mindig is tudtuk, hogy imád nő lenni. Szeret szépen felöltözni, jól kinézni, tetszeni Szabó Simonnak. Emellett a férfi-női szerepekről is határozott véleménye van.

Nem vagyok szélsőséges. Szeretem, ha a nőknek van szabadságuk, ha dolgoznak, de nagyon vékony mezsgyén kell haladni, és képesnek kell lenni arra, hogy egy párkapcsolatban megtartsuk az alapvető szerepeket. Egy nő nem hordhatja a nadrágot abból a szempontból, hogy az agresszív, felülről lenéző kapcsolatot eredményezzen, de úgy sem jó, ha a férfi dominál. A férfiaknak ugyanúgy megvan a saját feladatuk, például megteremteni azt, hogy a nő nő lehessen mellettük – árulta el.

HOT FELTÖLTÉS CÍMLAP
A friss hot! magazinban további érdekes sztártörténeteket olvashat - Fotó: ARCHÍV / HOT MAGAZIN ARCHÍV

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek