Esküvő

Megmutatta menyasszonyi ruháját Baronits Gábor szerelme

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.10.01. 14:45

A TV2 sztárja már lázasan készül a jövő tavaszra tervezett menyegzőjére. Baronits Gábor menyasszonya, Oczella Eszter megmutatta a menyasszonyi ruháját.

Oczella Eszter és Baronits Gábor a Totem című műsor forgatása alatt szeretett egymásba, azóta pedig csak erősebb lett a kötelék köztük. A szerelmesek még tavasszal utaztak el a horvátországi Rovinjba, ahol a színész megkérte kedvese kezét, amire természetesen igen volt a válasz. A TV2 sztárja korábban a közösségi oldalán is elárulta, hogy jövő tavaszra tervezik a menyegzőt.

Baronits Gábor párja Oczella Eszter
Baronits Gábor kedvese, Oczella Eszter megmutatta egyik menyasszonyi ruháját Fotó: Instagram/Oczella Eszter

A napokban a közösségi oldalán a sportoló újabb részletet osztott meg a készülődésről a rajongóival. Ugyanis Eszter nemrég az egyik legkülönlegesebb esküvői ruhaszalonban próbálgatta a nagy napjára az öltözékét.

Tudom, a sport és életmód köré összpontosult tartalmak mellett igazán furcsa lehet nálam az esküvőnkkel kapcsolatos képkockákat látni... de ha érdekel titeket, és kíváncsiak vagytok erre "az utamra" is, akkor arra gondoltam, egy kicsit beavatlak titeket is

 – írta a sportolónő a huszonnégy óráig látható Instagram-történetében, azonban még nem döntött véglegesen.

Baronits Gábor igazi társra talált édesanyja szerint

Baronits Gábor édesanyja a híres bűvész, Ungár Anikó korábban a Palikék világa című podcast műsorban mesélt arról, hogy mit is gondol valójában fia párjáról.

Úgy gondolom, hogy Eszterben és Gáborban ugyanazok a családi értékek, kötődések vannak meg és ők ebben nagyon egyetértenek, mert Eszternek is nagyon fontos a család és Gábor is úgy élte az életét, a mai napig, hogy a mi kötődésünk nagyon erős. De persze nem olyan értelemben, hogy én rájuk ülök – fogalmazott Ungár Anikó a Palikék Világában.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek