Kórház

Beleszakadt a szíve: épp csak szült, máris kórházba kellett rohanni a gyönyörű modellel

B. V.

Létrehozva: 2024.10.16. 16:30

A fiatal édesanya olyan rosszul lett, hogy nem volt más lehetősége, kórházba kellett menne.

A gyermekáldás hatalmas öröm szokott lenni a párok számára, így boldogan tudatta a világgal Lionel Richie lánya, Sofia Richie, hogy várandós. Most kiderült, hogy a 26 éves gyönyörű modell életet is adott első gyermekének. A kislány az Eloise Samantha Grainge nevet kapta, és bár a szülés során minden rendben ment, utána sajnos minden gyorsan rosszra fordult. Miután hazaengedték anyát és gyermekét, Sofia  két nappal később a sürgősségire került, mert szülés utáni toxémia lépett fel nála. 

sofia richie
Hátra kellett hagyni újszülött kislányát. / Fotó: borsonline

A szülés utáni toxémia során a kismamának magas vérnyomása lesz, míg a vizeletében felesleges fehérje keletkezik. Ez okozott rosszullétet Sofiának, aki életveszélyes állapotba került. 

Hazamentem és felfújódtam, mint egy lufi. Nagyon rosszul éreztem magam

 - emlékezett vissza Sofia a drámai pillanatra. Ez pedig azt jelentette, hogy hátra kellett hagynia újszülött kislányát, amibe szinte beleszakadt a szíve. Bűntudata támadt, mert nem akart egyetlen pillanatot sem távol töltetni Eloisetól, nem akart lemaradni az újszülött első pillanatairól.

Hozzátette, a sok negatívum, ellenére elmondhatja, hogy a szülése során szerencsére minden rendben ment. A 32. hétben érte még némi riadalom, akkor ugyanis hasi görcsökre ébredt és kiderült, korai vajúdási fázisban van.

Fantasztikus szülésem volt. Megszültem és azt gondoltam, hű, tényleg megcsináltam. Hat hétig, vagy akárhány hétig is tartottak a fájások, megvan a gyönyörű lányom. Egészséges vagyok. Biztonságban vagyok. Ő egészséges. Biztonságban van! 

- összegezte a lényeget hozzátéve, hogy a szülést végül egészen a 38. hétig el tudták húzni, írja a Page Six.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek