Édesapa

Berki Mazsi kislánya egy igazi divatőrült

Zs.

Létrehozva: 2024.10.05. 07:00

A kicsi lány még csak most lesz három éves, de máris érezhető, hogy saját stílusa van. Berki Mazsi kislánya, Emma ugyanis már ilyen picin is pontosan tudja, hogy mikor, mit szeretne felvenni...

Berki Mazsi pici lánya, Emma egyre többet szerepel a közösségi médiában, ami többek között annak is köszönhető, hogy egy gyermek ruhamárka reklámarca. A tüneményes kislány szemmel láthatóan imádja a kamerát és természetesen azt is, hogy akár naponta többször is átöltözhet és olyan ruhákat ölthet magára, amilyet csak akar. Mert hogy Emmának ebben a témában már nagyon is határozott elképzelése van...

Berki Mazsi
Berki Mazsi és Emma imádják a divatot (Fotó: Szabolcs László)

Berki Mazsi kislánya 

A pici Emma és az édesanyja, Mazsi rengeteg időt töltenek együtt, ami szemmel láthatóan jó hatással van a gyermekre. Emma egy tüneményes, boldog kislánnyá kezd cseperedni, aki - mint arra egyre több jel mutat - nagyon sok dologban hasonlít az édesanyjára. Ilyen a divatimádat is, amit az alig három éves kislány máris gyakorlatban alkalmaz. Mint azt most megtudhatja a nagyérdemű: az apróság bizony maga dönti el, hogy reggelente milyen ruhában szeretne elindulni. A döntéseit persze érzelmi alapon hozza, a legnagyobb befolyással pedig az újonnan kapott mostohatestvére, a kis Zara van rá. 

Berki Mazsi
Berki Mazsi és Emma imádják a divatot (Fotó: Mediaworks archív)

Divatdiktátor 

A pici lányról Mazsi a napokban egy friss fotót közölt az Instagram oldalán, ami egy reggeli elindulásról számol be. A kép egy liftben készült, ahol a két testvér, Emma és Zara pózolnak. Mazsi pedig így kommentálta a megörökített pillanatot: 

„Nálunk egy ideje már Emmának önálló elképzelése van az öltözködésről. Pedig azt hittem, ennél azért több időm lesz öltöztetni. Nálatok mikor lettek önállók a Pindúr Pandúrok öltözködés terén?"

Berki Mazsi Emma
Zara és Emma imádnak öltözni Fotó: Instagram 

A büszke és meghatott anyuka azt mondja, maga is meglepődött, hogy a kislánya ilyen picin már határozott elképzelésekkel bír: 

Nem kérdés, hogy a testvérének, Zarának nagy befolyása van a dologban, hiszen ő a nagyobb, akire Emma felnéz és mindenben utánozza. Nagyon aranyosak együtt!

– tette hozzá lapunk megkeresésére, Berki Mazsi. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek