CSALÁS

Hihetetlen: Borzi Vivien telefonját feltörték, pénzhez akartak jutni

H. M.

Létrehozva: 2024.10.11. 20:15

Átlagos nap elé nézett a híres fotós. Borzi Vivien beszámolt a történtekről.

Borzi Vivien közösségi oldalait legfőképpen profi fotóiról ismerjük, nem pedig arról, ami nemrég esett meg vele.

Borzi Vivien
Borzi Vivien esete figyelmeztet megint mindenkit, hogy mindig óvatosan tevékenykedjünk az interneten / Fotó: Markovics Gábor

Borzi Vivien is megrémült

A híres magyar fotós az autópályára hajtott éppen fel és közben a húgával beszélt telefonon. A beszélgetés után a telefonja furcsa módon működésképtelenné vált, és Vivien nem értette, mi állhat a készülék meghibásodása mögött. Egy órával az eset után legnagyobb megdöbbenésére egy Instagram-bejegyzés fogadta a saját oldalán. A bejegyzésben valaki - aki valószínűleg a telefon feltöréséért volt felelős – pénzt kér a követőitől azzal indokolva, hogy az M7-es autópályán balesetet szenvedett. A fotós számára az volt gyanús, hogy úgynevezett "létrehozói módban” készült a bejegyzés, és ő korábban sosem látta ezt a funkciót. 

Voltak olyanok, akik elhitték a vészhelyzetre utaló üzenetet és segíteni próbáltak. Vivien 2 órára elérhetetlenné vált, ám külső segítséggel megnyugtatja családját és ismerőseit, hogy jól van. Az incidens után fél órával otthonról tudott bejelentkezni Instagram-fiókjába. A fotós az esettel kapcsolatban ezt mondta:

Ez egy nagyon rémisztő dolog, hogy az ember az ilyen platformjaira nem tud felcsatlakozni, vagy belépni semmilyen formában. Szerintem a harmadik vagy negyedik alkalom, hogy ellopják az Instagram profilomat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek