ÉNEKTUDÁS

Cserpes Laura drámai vallomása, édesapja eleinte nem hitt benne

mkb

Létrehozva: 2024.10.06. 08:00

Az Ázsia Expressz fordulópont volt az énekesnő számára: itt ismerte meg igazán a közönség. De korábban feltűnt már showműsorban: a Megasztár 6. évadában mutatta meg először az énektudását. Cserpes Laura most elárulta, híres édesapja mit szólt ehhez.

Zajlanak a Megasztár 7. évadának meghallgatásai. Az öttagú zsűrinek nehéz dolga lesz, hogy összeállítsa a tizenkét fős mezőnyt. Addig is, a show háttérműsorában, a Megamániában különböző sztárvendégek fejtik ki a véleményüket, ezúttal a műsorvezető Ördög Nóri, a második évad negyedik helyezettje, Torres Dani – és a hatodik évadban szerencsét próbáló Cserpes Laura is. 

a20200701_Dorko_Sajtáj_sztarokkal_MG_RP_062 cserpes laura
Cserpes Laura tizenkét évvel ezelőtt próbálta ki magát a Megasztár akkori, hatodik évadában (Fotó: Markovics Gábor)

„Én akkor még egyáltalán nem voltam kész semmire”

A fiatal énekesnő nemrég az Ázsia Expressz kihívásaival küzdött meg, édesapjával vállt vállnak vetve. A TV2 háttérműsora most 2012-be repítette vissza: az énekes a tehetségkutató hatodik évadával kapcsolatban felidézte:

A Megasztár nekem jó iskola volt tulajdonképpen. Én akkor még nagyon keveset énekeltem, amikor megmutatkoztam. Ott inkább biztatásra jelentkeztem, mintsem saját intuícióból, és ez sokat számít szerintem. Én akkor még egyáltalán nem voltam kész semmire, hogy őszinte legyek. Viszont egy nagyon jó visszajelzés volt, kaptam olyan mondatokat, amiket magammal vittem az utamon. Végül nem a Megasztár vitt tovább az utamon, de annak is köszönhető, hogy rájöttem: nekem a saját dalok lesznek a kulcs – fejtegette Laura, aki azt is elárulta, édesapja, Cserpes István mit szólt kezdetbn az énekesi törekvéseihez.

Cserpes Laura édesapja nem volt elfogult

Én már akkor is írtam dalokat, otthon magamnak. Volt, hogy apukáméknak meg is mutattam. Akkor még nem volt egy ilyen pozitív visszacsatolás részükről. Sosem a hangommal volt baj, csak apukámnak kellett valami érzelmi amplitúdó, amivel úgy el tudta hinni rólam, hogy ebből lehet valami. 

Én nem az a kislány voltam, akit a karácsonyfa elé kiállítottak, és a Mennyből az angyalt énekelte. Nekem ugyanúgy be kellett bizonyítanom otthon is, hogy mit tudok 

– ismerte el Laura a Megamániában.

A műsorban arról is beszélt, hogy az Ázsia Expressz áttörést jelentett a megítélésében: mint mondta, korábban azt hitték, elkényeztetett lány, aki kacsalábon forgó palotában lakik…
Sokszor megkaptam, hogy én egy elkényeztetett, gazdag kislány vagyok. És körülbelül az első interjúkról mindig úgy mentem haza, hogy mondta a riporter: hű, veled milyen jól el lehet beszélgetni, de jófej vagy!idézte fel az énekesnő, aki nemrég a legnagyobb titokban megházasodott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek