Ajándék

Szabó András Csuti: „Ha pónit kér a kislányom, akkor pónit kap!”

Létrehozva: 2024.10.06. 15:00

A kisfia egy quadot kapott tőle születésnapjára, és a kislánya is bátran kérhet szinte bármit. Csuti szerint az ajándékoknak nem az értékük a fontos.

Medox, Csuti kisfia nemrég töltötte be a hatodik életévét, és az édesapjától egy quadot kapott erre az alkalomra. Ez egyfajta jutalom is, hiszen a kisfiú már ilyen fiatalon nagyon elfoglalt és szorgalmas.

Szabó András Csuti nevelési elvei: ha jól viselkedik a gyerek és pónit kér, akkor pónit kap BORS
Ezt a csodajárgányt ajándékozta Csuti a kisfiának Fotó: Szabolcs László / hot magazin

– Hetente kétszer jár focizni, egyszer úszni, jár külön angolórára és iskola-előkészítőre. Szóval, szerintem jár neki heti két óra quadozás – sorolta Csuti.

A kis sofőr csak ott közlekedik, ahol az engedélyezett, és a négykerekű sem olyan, mint a felnőtteké, így az édesanyja, Kulcsár Edina is beleegyezett a „jármű” megvételébe.

– Nem volt ebből nézeteltérés köztünk. A quad végsebessége erősen korlátozott, nagyjából annyi, mint egy biciklié. Medi pedig nagyon ügyesen kezeli, amivel fejlődik a kéz és a láb koordinációja.

Csuti gyermekei, ha jól viselkednek és jól tanulnak, megkapják a nem mindennapi ajándékokat is Fotó: Instagram / csut.i / hot magazin

Csuti: Szerencsés vagyok, jó körülmények között élek

A jármű és a védőfelszerelés természetesen zöld színű, hiszen a gyermek, az apukájához hasonlóan, Fradi-drukker. Sokat járnak együtt meccsre. Ám ez csak egy program a sok közül, amiket közösen szerveznek – szeretnek például kirándulni is.

– Imádom az erdő letisztult, csendes közegét, ahol a gyerekeimmel lehetek. Kavicsokat dobálunk a vízbe, megnézzük, melyik fának milyen a levele, a termése, állatnyomokat keresünk: együtt vagyunk.

Az üzletembernek fontos, hogy ő legyen az, aki megtanítja a gyermekeit biciklizni, focizni. Az életre szóló élményekben hisz. Adódik a kérdés, vajon ha a kislánya, Ni­na is nem mindennapi kéréssel állna elő, teljesítené-e.

– Ha jól viselkedik, jól tanul, rendesen sportol, és azt látom, hogy van értelme annak, amit kér, akkor megkapja. Ha pónit kér, akkor pónit kap! Szerencsés vagyok, jó körülmények között élek. A gyerekeimnek is szeretnék minden tőlem telhetőt megadni. A tárgyi dolgoknál azonban fontosabb, hogy boldogok legyenek és hogy minél többet legyünk együtt, sok élményt gyűjtsünk! – jelentette ki az édesapa a hot! magazinnak. 

Mindenhol segít

A hároméves, Du­chenne-­szind­ró­más Ádin kezeléséhez 1,1 milliárd forintra volt szüksége a családjának. Ennek összegyűjtéséhez Csuti is hozzájárult: adománnyal is, és azzal is, hogy minden lehetséges módon felhívta a figyelmet a kisfiú kálváriájára.

hot! címlap 2024/40
Még több elképesztő sztártörténetért keresse a hot! magazin legfrissebb számát – Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek