álompár

Fájó hír a magyaroknak: búcsúzik Csuti és szereleme

Létrehozva: 2024.10.22. 17:00

Ennyi volt, elköszöntek.

Néhány évvel ezelőtt még Csutiért aggódott az egész ország. Mindenki azt hitte, hogy Kulcsár Edinával ők alkotják a tökéletes álompárt, és hogy a házasságuk örök időkre szól. Edina szinte minden nap posztolt egy-egy képet vagy videót arról, hogy mennyire boldogok együtt, és a magyarok irigykedve nézték az idilli családi életet. Medivel és Ninával együtt fantasztikus család voltak ők együtt. Majd egyik napról a másikra jött a sokkoló hír, miszerint válnak. Az emberek nem értették, mi lehet az oka, és csak kapkodták a fejüket, hogy vajon mi történhetett. Nem sokkal később Kulcsár Edina bejelentette, hogy egy mindent elsöprő szerelem talált rá G.w.M jóvoltából. Ekkor pedig azért aggódtunk, hogy vajon hogyan fogja mindezt viselni Csuti lelkileg. 

Csuti szerelme igazi szépség

Bár mindenki félt attól, hogy Csuti nem tud majd talpra állni a válás után, szerencsére az üzletember nagyon jól rendezni tudta magában a veszteséget. A gyerekek miatt Edinával igyekszik jó kapcsolatot ápolni, hamarosan pedig újra keresni kezdte a szerelmet. Egy ideig Szorcsik Vikivel keveredett romantikus kapcsolatba, ez azonban nem vezetett messzire. Később megsimerte fiatal kedvesét, Sudár Biust, aki immár határtalan bolgoságú férfivá varázsolta Csutit.

 

Bius egyébként mindent megtesz, hogy szerelme kedvében járjon. Meccsekre jár vele, szeretettel övezi Csuti gyerekeit, és sok-sok közös programban vesznek részt. Csutiék most elbúcsúztak Magyarországtól, ugyanis ketten együtt Rómába utaztak, hogy az üzletember kedvenc csapatának szurkoljanak. Ennek apropóján pedig ismét szét is néztek a városban. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek