Dancing with the Stars

Nagy ijedtség a Dancing with the Stars próbáján, lesérült az egyik versenyző

D.G.

Létrehozva: 2024.10.22. 18:00

Már ezerrel próbálnak a TV2 táncos műsorának szereplői, hiszen szombaton már a zsűri és a nézők előtt kell bemutatni első táncukat. A Dancing with the Stars versenyzője, Kamarás Norbert a Borsnak elárulta: az egyik próbán olyan éles fájdalom nyilallt a térdébe, hogy azt hitte elszakadtak az ínszalagja.

Október 26-án immár ötödik évadával érkezik a TV2 nagy sikerű showműsora, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A Dancing with the Stars idei évadában Kamarás Norbert, vagy ahogy eddig a legtöbben ismerték: Éjjel Nappal Budapest Lali is szerepelni fog Sebesi Daniella oldalán. A versenyző bízik benne, hogy végre ki tud lépni a kicsit bugyutább karakterből, amit eddig láttak tőle és megmutathatja egy komolyabb oldalát. 

Dancing with the Stars
Kamarás Norbert örül, hogy szerepelhet a Dancing with the Stars műsorban (Fotó: TV2)

Minden próbára izomlázzal érkezik a Dancing with the Stars sztárja

Kamarás Norbert mindig is imádott táncolni, ezért nagyon örül, hogy szerepelhet a TV2 műsorában. A Dancing with the Stars versenyzője alig várja a szombati, első adást, hogy bizonyítson a zsűrinek, a nézőknek, de legfőképpen önmagának. 

Minden buliban én vagyok az, aki elsőként kezd el táncolni – kezdte nevetve a Borsnak Norbi. – De persze itt nem diszkótáncot kell táncolni, hanem sokkal komolyabbakat. Nem gondoltam, hogy itt ennyi mindenre kell egyszerre figyelni, a kéztartásra, lábtartásra, a lábfejemre, a lépésekre. Szóval miközben minden nap ezer dolog jár a fejemben, a próbára ki kell tisztítanom a fejem, mert egy kipillantás a koncentrációból és már rá is léptem a partnerem lábára, vagy úgy kiesek a táncból, hogy nem tudok visszazökkenni a koreográfiába. Nagyon ott kell lenni!

Az életművész versenyző szívét-lelkét beleteszi a gyakorlásba, és annak ellenére élvezi táncolást, hogy még egyszer sem tudott úgy belépni a próbaterembe, hogy ne fájt volna valamije. 

Szerintem már mindenem fájt, a vállam, most éppen a nyakam, a lábaimról nem is beszélve. Sőt az egyik próbán egy emelésnél olyan éles fájdalom nyilallt a korábban már műtött térdembe, hogy azt hittem megint elszakadt benne a szalag. Szaladtam is MRI-re, szerencsére nem szakadt el, csak hirtelen a tánc miatt olyan igénybevételnek van kitéve, hogy nem bírta, most azt külön edzeni kell. Eszembe se jutott, hogy feladjam, nagyon szeretnék tényleg mindenkinek bizonyítani.

Kamarás Norbert és Sebesi Daniella
Dancing with the Stars 5.
Kamarás Norbi a Dancing with the Stars-ban igyekszik megmutatni a komolyabb oldalát (Fotó: Nánási Pál / TV2)

Nem féltékeny a párja

A Dancing with the Stars versenyzőjének legnagyobb támasza a párja, Kármán Odett, aki mindenben támogatja szerelmét.

Szerencsére nálunk nincs féltékenység, Odett mindenben támogat, ebben is és nagyon büszke. Ő is ebből a világból jön, így esténként még szoktunk együtt táncolni, gyakorolni. Építkeztünk korábban, van egy szép kis házunk a Mátraalján, de most a műsor miatt felköltöztünk Budapestre, ez egy húzós időszak, nem lehetett volna megoldani az ingázást. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek