royal

Micsoda intimitás! Soha nem látott fotó bukkant elő Diana hercegné szüleiről

Létrehozva: 2024.10.11. 11:30

Csak úgy izzik közöttük a levegő.

Charles Spencer személyes fotót osztott meg néhai szüleiről. Diana hercegné testvére Instagram-oldalán mutatta meg a felvételt - írja a Life.

Diana hercegné testvére, Charles Spencer gyakran nosztalgiázik, közösségi oldalain időről időre megoszt felvételeket a birtokról, amelyen a hercegné is felnőtt, most pedig a néhai szüleikről mutatott egy nagyon személyes fotót.Diana hercegné szüleiről osztottak meg egy személyes, intim fotót

John Spencerről és Frances Shand Kyddről, vagyis a szüleiről osztott meg fotót Diana hercegné testvére, Charles Spencer. Az Instagram-oldalára posztolt felvételen az látható, hogy Diana édesapja arcon csókolja édesanyját. „A szüleim a 60-as évek elején. Sok éven át szenvedélyesen szerették egymást" - írta a képhez Diana testvére, Charles Spencer.

Diana hercegné szülei, habár a fotó tanúsága szerint szerették egymást, 1969-ben elváltak, ami jelentős hatással volt a hercegné és testvére, Charles gyerekkorára. Anyjuk elhagyta az apjukat, de a hercegné sokáig várta, hogy visszatér. „Miközben összepakolta a cuccait, hogy elmenjen, megígérte az [akkor ötéves] Dianának, hogy visszajön meglátogatni. Diana a küszöbön várta őt, de soha nem jött" - osztotta meg a fájdalmas emléket Charles Spencer.

Gyönyörű fotón Diana hercegné gyerekkori otthona: bátyja osztott meg róla felvételt

Althorp története a 15. századig nyúlik vissza, azóta van a Spencer család felmenőinek birtokában. Charles Spencer a 9. gróf, aki birtokolja a területet és a rajta fekvő kastélyszerű épületet, ahol Diana hercegnével együtt felnőtt. Erről osztott meg nemrég csodálatos fotót.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek