Gusztustalan

Dua Lipán nevet a fél világ, Gordon Ramsay porig alázta az énekesnőt - Videó

K.B.

Létrehozva: 2024.10.10. 11:00

A sztárséf reakciója leírhatatlan, ezt látni kell.

Egyre több énekes, színész, vagy a mainstream média más területén hírnévre szert tevő celeb gondolja úgy, hogy a TikTokon keresztül tovább növelhetik a népszerűségüket, ha bizarr dolgokat esznek, vagy isznak, vagy hülyét csinálnak magukból a világ szeme láttára. A zenevilág egyik legnagyobb sztárja, Dua Lipa tovább ment ennél, és ahelyett, hogy nevetséges kihívásokat teljesítene, kitalált magának egy furcsa recepttel készült kólát, amelyet a gyengébb gyomrú olvasóinknak semmiképpen sem ajánlanánk megkóstolásra.

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Dua Lipa mindent megtesz a népszerűségért / Fotó: Getty Images / John Shearer

Helyettük megtette ezt Gordon Ramsay, a világhírű sztárséf. A tévés szakács ugyanis úgy döntött, hogy megkóstolja a Dua Lipa által kitalált italt, amelynek a diétás kóla, uborka lé, és egy kis jalapeno lé az alapanyaga. Ramsey reakciója alapján nemcsak leírva hangzik bizarrnak az ital, hanem az íze is hasonló.

Az énekesnő egészen egyszerűen összeönti a kólát az ecetes uborka levével, majd felhúzza az egészet egy kis csípős jalapeno lével, majd a zöldségekből is tesz párat a poharába. Bár az előadó videójában többen is azt mondták, hogy emberi fogyasztásra alkalmas az ital és még finom is, mi szkeptikusan állnánk ehhez, pont úgy, mint Gordon Ramsay.

Rendben, csináljuk. Diétás kóla, egy kis jalapeno-lé, egy kis savanyúság meg a leve, majd mindent öntsünk össze és még a tetejére egy kicsit. Itt van

- mondta el videójában a sztárséf, majd meghúzta az italt, amit szinte egy másodperccel később ki is köpött a felvétel kellős közepén. 

Dua Lipa az Isten szerelmére... ezzel tönkreteszed a hangszálaidat az fix

- mondta el nevetve a tévés szakács, akinek a videóját már több millióan kedvelték a közösségi médiában. 

@gordonramsayofficial Replying to @Gordon Ramsay Had to try what @Dua Lipa ♬ original sound - Gordon Ramsay

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek