tragédia

Újabb hírek érkeztek Dudás Miki édesapjáról: megszólalt a nagyapa is

Niki

Létrehozva: 2024.10.10. 19:35

Az olimpikon egy héttel ezelőtt osztotta meg édesapja történetét a közösségi oldalán, ami tönkretette a családjukat. Dudás Miki édesapja jelenleg is élet és halál között lebeg, miután augusztus végén hatan támadtak rájuk egy benzinkúton. Most azonban újabb hírek érkeztek.

Múlt héten derült ki, hogy Dudás Miki édesapját augusztus végén megtámadták és olyan brutálisan megverték, hogy sérüléseiből már sosem épülhet fel. A kajakozó a közösségi oldalán osztotta meg a történetet a megrázó fotókkal és elmondta, édesapja kómában fekszik, és az életéért küzd. Dudás Miki családja teljesen összetört, édesanyja már élni sem akar a történtek után. Most a Tények Pluszban az olimpikon és nagyapja szólalt meg és adott hírt a fiáról.

Dudás Miki - kölcsönkenyér visszajár - korábban az ő megcsalásaitól volt hangos a kapcsolatuk - BORS
Dudás Miki édesapja továbbra is az életéért küzd, megszólalt az olimpikon nagyapja (Fotó: RTL / hot magazin)

„Borzasztóan néz ki”

Dudás Miki nagyapja így fogalmazott a Tények Pluszban:

- Ezt lelkileg nem lehet leírni. Annyira fáj. Az első pillanatban rettenetesen rosszul éreztem magam, mert a fiam a mindenem. Nem bírtam összeszedni magamat, még most. Nincsenek összejövetelek többé, ha elmegyek hozzájuk már nem látom, csak hazamegyek és egyedül vagyok. A fiam már soha többet nem lesz olyan, mint volt. Az állapotán semmit sem fog változtatni, az hogy tettesek mennyit ülnek börtönben.

Dudás Miki is megszólalt, aki a legrosszabbtól tart:

Nem fog tudni beszélni, járni, pelenkázni kell. Csúnya ilyet mondani, de ennél talán jobb is a halál, mint, hogy valaki élőhalottként éljen. De bejárunk hozzá a kórházba, mindig hangüzenetet veszünk fel neki a lányommal és lejátsszuk neki a kómában. Borzasztóan néz ki

Dudás Miki gyerekei is nagyon hiányolják a nagypapájukat, aki még ha túl is éli a kegyetlen támadást, már sosem lesz a régi. A kajakozó kijelentette, már elvesztette az édesapját és csak abban reménykedik, hogy a támadói megkapják ezért a büntetésüket. Most a támadók ügyvédje is megszólalt:

Ezt senki sem akarta. Bocsánatot kértek és személyesen is szeretnének, de ezt jelenleg a másik fél miatt nem szeretnének megtenni. Ők elmondtak mindent, megnevezték a társaikat és ilyen formában elismerték, amit tettek. De nem gyilkosok, mint, ahogy állítják.

Dudás Miki felesége támogatja a sportolót

Ugyan néhány hónappal ezelőtt Dudás Miki, párja Szigligeti Ivett elköltözött férjétől, most azonban úgy tűnik, hogy a szívszorító tragédia újra közelebb hozta egymáshoz a párt és láthatóan Ivett igyekszik mindenben támogatni gyermekei apját. Ám hiába Dudás Miki és Szigligeti Ivett békülése, a család már sosem lesz a régi egy ilyen feldolgozhatatlan tragédia után.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek