SZERETET

Szívszorító! Dudás Miki kislánya ezt üzente kómában lévő nagypapájának

D.G.

Létrehozva: 2024.10.25. 03:00

Egy pillanat alatt omlott össze a világbajnok kajakos családjának élete augusztus 30-án, amikor édesapját brutálisan megverték. Dudás Miki apukája azóta is kómában fekszik, szerettei a csodában bíznak. Az olimpikon 5 éves kislánya nagyon hiányolja nagypapáját, akinek hangüzeneteket szokott beküldeni a kórházba.

Mint arról a Bors írt: továbbra sincs javulás a korábbi élsportoló édesapjának állapotában, aki kómában fekszik, miután hatan rátámadtak egy benzinkúton. Dudás Miki apukája egy ütéstől hátra esett és úgy beverte a fejét, hogy betört a koponyája. Még mindig élet-halál közt lebeg, az orvosok már mindent megtettek érte, de sajnos így is folyamatosan romlik az állapota, már hatvan kilót veszített a súlyából. A világbajnok kajakos 5 éves kislánya is aggódik nagypapájáért, akivel nagyon szoros a kapcsolata. 

Dudás Miki
Dudás Miki gyerekei is nagyon szeretik a nagypapát (Fotó: Instagram)

Dudás Miki kislánya a nagypapájával álmodik

Az olimpikon majd szétszakad, igyekszik minden fronton helyt állni, és igyekszik lelkileg nem összeomlani, mert nem engedheti meg magának, mindenki számít rá. Dudás Miki hol a kórházban van kómában lévő édesapjánál, hol a piacon helyettesíti őt, hol édesanyját támogatja. Gyermekei tartják benne a lelket, kisfiával és kislányával is igyekszik minél több időt tölteni. Elsőszülött gyermeke, Nara egyik reggel azzal fogadta, hogy a nagypapájával álmodott, akivel nagyon szoros a kapcsolata. 

− Nagyon nehéz időszak ez mindannyiunknak – mondta nagyot sóhajtva a Borsnak Dudás Miki. − Főleg, amikor el kellett mondani a kislányomnak, mi történt imádott nagypapájával. Hogyan kell fogalmazni egy 5 éves gyerkőcnek, a 2 éves Miló még nem értené. Norci és édesapám közt nagyon erős a kötelék, saját lányaként szereti. Anyukámmal nagyon fiatalon jöttek össze, engem anyu 16 éves korában szült. Aztán jött az öcsém, és anyu nem akart több gyermeket. Pedig apukám nagyon vágyott egy kislányra, de hiába kérlelte édesanyámat. Így már amikor bejelentettük, hogy kislányunk lesz, nagyon boldog lett. Onnantól meg, hogy először a kezébe vette, teljesen levette a válláról, sajátjaként szereti!

A sztárapuka szerint kislánya életében ő az első szerelem, de második a nagypapája. 

Imádnak, pontosabban imádtak együtt lenni, mindenre rá tudta venni aput. Nagyon sok időt töltöttek együtt, és most ez is semmibe vész! Tényleg csak a csoda segíthet édesapámon, akire műtét várna, de már azt sem biztos, hogy megéli. Nem visszük be hozzá az unokákat, nem akarom, hogy ilyen állapotban lássák őt, ha elveszítjük, ne ez a kép maradjon meg róla bennük. De Norci hangüzeneteket szokott küldeni a papának, hogy Kelj fel Papa, gyógyulj meg papa, és én ezeket lejátszom neki bent a kórházba. Hátha hallja, hátha az unokájához fűződő szeretete erőt ad neki! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek