Békülés

Fotó bizonyíthatja: kibékült Dudás Miki és Szigligeti Ivett?

Bors

Létrehozva: 2024.10.03. 16:00

A rajongók kiszúrták, hogy kibékülhetett az egykori sztárpár. Dudás Miki és Szigligeti Ivett még a nyár elején jelentették be a válásukat, ám úgy látszik, hogy a gyerekek érdekében tudnak még közösen együtt időt tölteni.

Dudás Miki és Szigligeti Ivett házassága jó pár hullámvölgyet megélt, mielőtt végérvényesen kimondták volna, hogy elválnak. Nyáron azonban megtörtént, amitől sok rajongó félt: a sztárpár hivatalosan bejelentette, hogy ezennel vége a kapcsolatuknak, és ebből nincs is visszaút. Az indok pedig nem más volt, minthogy Miki szerint Ivett megcsalta őt többször is egy vecsési autómosó tulajdonosával. Dudás Miki felesége nem sokkal a bejelentést követően már arról posztolt, hogy gyermekeivel új lakásba költözött... Így a rajongók teljesen elvesztették a hitüket abban, hogy a sztárpár valaha még együtt lesz.

Dudás Miki
Dudás Miki és Szigligeti Ivett kibékült? (Fotó: Szabolcs László)

Dudás Miki apjának balesete összehozta a családot

Egy szörnyű történet apropóján újra beindultak a találgatások a sztárpárral kapcsolatban. Történt ugyanis, hogy Dudás Miki apja borzasztó sérüléseket szenvedett, ugyanis augusztus 30-án egy benzinkúton brutális módon összeverték. Az 56 éves, rokkantnyugdíjas férfi jelenleg is éber kómában van, állapotáról pedig Miki több fotót is megosztott a közösségi oldalán. Mint kiderült, hat bokszoló esett neki az édesapjának, az egész verekedés pedig egy rosszindulatú pletykából indult, aminek semmi igazságalapja nem volt...

Érthető módon a világbajnok kajakozót rettenetesen megviselték a történtek, s minden erejével azon van, hogy a tettesek megkapják méltó büntetésüket. A jelek szerint nem maradt magára ebben a "harcban", családja mellett ugyanis (volt) felesége is mellette van. Legalábbis erre utalnak azok a jelek, amiket a szemfüles rajongók kiszúrtak egy-egy fotón. Miki és Ivett a különválás ellenére is egyetértésben neveli a gyermekeit, s már a harag sem akkora, hogy ne töltsenek együtt időt. Bizony, nagyon úgy fest, hogy a szülők programoznak együtt a csúnya szakítás ellenére is, persze ezt azért nem kötik ilyen egyértelműen a nagyvilág orrára. Ivett azonban a manikűrjével lebuktatta magukat.

Miki a minap arról posztolt, hogy sütizni vitte a gyermekeit, ám a fotón egy női kéz is látható volt. Ez még nem jelentene semmit, de ugyanolyan bordó manikűr díszelgett a hölgy ujjain, mint amilyen most éppen Ivettnek is van. Így nem véletlen, hogy most mindenki arra apellál: kibékülhetett a sztárpár.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek