TRAGÉDIA

Dudás Miklós elárulta, milyen kapcsolatban vannak valójában Szigligeti Ivett-tel

D.G.

Létrehozva: 2024.10.24. 16:00

Az olimpikon és az influenszer 10 éve jöttek össze, két tündéri gyermekük született. Dudás Miklós Szigligeti Ivett-tel kötött házassága tavaly válságba került, válásról beszéltek, majd bár egy időre újra kibékültek, a sztáranyuka elköltözött kislányukkal és kisfiukkal…

A világbajnok kajakos és felesége tavaly nyár óta hol azt jelentették be, hogy külön mentek, hol azt, hogy szent a béke közöttük. Dudás Miklós és Szigligeti Ivett soha nem is tagadták, hogy milyen mély hullámvölgybe került házasságuk tavaly, de azt sem, hogy sosem szűntek meg szeretni egymást, és hogy gyermekeik számukra a legfontosabbak.

Dudás Miklós
Dudás Miklós felesége újra közel került a sportolóhoz a tragédia árnyékában (Fotó: TV2)

Dudás Miklós legfőbb támasza a bajban Szigligeti Ivett

Az elmúlt hónapokban a se veled, se nélküled volt jellemző kapcsolatukra, Ivett végül elköltözött és egy új lakásban kezdett új életet kislányukkal és kisfiukkal. De aztán Dudás Miklós édesapja egy brutális benzinkúti támadás áldozata lett: azóta is kómában fekszik a kórházban, támadói pedig szabadlábon védekeznek, és ez mindent megváltoztatott. 

Ivett megint bebizonyította, hogy milyen odaadó, mennyire erős nő — mondta nagy sóhajjal a Borsnak a világbajnok kajakos, majd folytatta:

Ő is és a családja fantasztikusan viselkednek, amióta apu kómában van, mindenben segítenek, támogatnak bennünket édesanyámmal. Nekem ez most rengeteget jelent, mert ez egy nagyon nehéz helyzet mindenkinek. Igaz a mondás, hogy bajban ismerszik meg az igaz barát, és Ivett és a szülei előtt tényleg le a kalappal, ahogy mindenben segítenek nekünk. Apu, a család drámája közelebb hozott bennünket egymáshoz, békülőben vagyunk!

Jó példa van az olimpikon előtt

Dudás Miki szülei nagyon fiatalon szerettek egymásba, a sportoló és testvére is korai gyerekek:

Jó példát mutattak nekem és a testvéremnek, ahogy szeretik és tisztelik egymást. 

Ezért is nagyon aggódom anyuért, mert amióta apu kómában fekszik és fejünk felett lebeg, hogy elveszíthetjük, azóta csak sír és remeg, azt mondta olyan, mintha kitépték volna a szívét.

Sajnos továbbra sincs semmi jó hír, apu állapota nemhogy nem javul, de a kómában is folyamatosan romlik!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek