SZERELEM

Exkluzív interjú Mikes Annával: Gábor olyan volt, mint egy törött szárnyú kismadár - Videó

Buster

Létrehozva: 2024.10.19. 20:00

Nem csak egy tánc volt. Mikes Anna most elárulta, milyennek látta Krausz Gábort, amikor egy évvel ezelőtt elkezdődtek a Dancing with the Stars táncpróbái. Anna segíteni szeretett volna és...

A mesterszakács és a profi táncos kapcsolata kiállta az idő és persze az Ázsia Expressz próbáját is, így már a rossznyelvek sem suttognak róluk. Mikes Anna és Krausz Gábor az együtt töltött első évükről meséltek a Borsnak. Az is kiderült, hogy Anna, mit látott meg Gáborban az együtt áttáncolt hetekben…

Mikes Anna és Krausz Gábor
Mikes Anna és Krausz Gábor a mögöttük álló egy évről meséltek a Borsnak (Fotó: Bors)

Mikes Anna: „Ezt én pont végig kísértem”

A beszélgetés egy pontján Krausz Gábor elárulta, hogy érzi magát, mióta Mikes Anna betáncolt az életébe és mi az, amit megváltoztatott benne. 

Én azt érzem, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott, érdeklődő vagyok és nyitott lettem egy csomó új dologra

 – fogalmazott a sztárséf, akitől szerelme vette át a szót, hiszen az, hogy Gábor visszatalált önmagához, mégis csak az ő érdeme. – Ezt én pont végigkísértem. Ha valaki, akkor én láttam, hogy honnan indultunk és most hol tartunk. Nyilván a műsorból adódóan is szorongtál, hiszen nem tudtad mi lesz ott a sorsod. Meg az egyéb dolgok ugye a múltadból – utalt a Séfek séfe sztárjának válására a profi táncosnő, majd rátért arra a közösen megtett útra, aminek az első lépései egy nagyon mély és sötét alagút mélyéről indultak.

Mikes Anna és Krausz Gábor
Mikes Anna oldalán talált magára Krausz Gábor (Fotó: Bors)

Krausz Gábor rengeteget változott Mikes Anna mellett

Én azt láttam, hogy egy szorongó… Mint egy törtszárnyú kismadár, aki egy kicsit fél az új dolgoktól és várja a segítséget. Ez a fejlődés, amin ő végigment az… Nekem talán ez a legnagyobb sikerem, amit elértem a Dancingben, nem is az, hogy megnyertük. Jó volt látni, ahogyan kibontakozik és újra önmagára talál, hogy szabadon él, hogy azt mondja, amit szeretne, hogy úgy él, ahogy szeretne és akkor nevet, amikor nevet. Tudod, amikor megvan a szabadságod és oda mész, ahová akarsz, azt csinálsz, amit akarsz. 

Azt látom rajta, hogy: Enyém a világ! Gyere!

 – tette hozzá Mikes Anna.

A Mikes Annával és Krausz Gáborral készült exkluzív interjúnkat itt nézhetitek meg!  

v


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek