ÁTALAKULÁS

Ez komoly? Ezt tette Oláh Gergő a Sztárban Sztár All Stars miatt

Létrehozva: 2024.10.05. 14:40

Az már biztos, a TV2 nagy sikerű műsorának versenyzői nagyon komolyan veszik a felkészülést minden egyes adásra. Oláh Gergő is rengeteget próbál, és most még olyanra is rávette magát, amire már régen nem volt példa az életében…

Egyre közelebb a Sztárban Sztár jubileumi, All Stars évadának vége, hamarosan kiderül, ki emelheti magasra a hatalmas dicsőséggel járó trófeát. Mindenki szeretne győzni, Oláh Gergő is, aki az elmúlt hetekben többször kapott maximális, vagyis 40 pontot a zsűritől. 

Oláh Gergő
Oláh Gergő a Sztárban Sztár jubileumi évadában már többször is maximális pontot kapott Fotó: Bors

Oláh Gergő mindent megtesz a győzelemért

Elképesztő átalakulások, érzelmes, sokakat megríkató, vagy éppen mindenkit megnevettető produkciók, ez jellemzi a TV2 műsorának All Stars évadát. Oláh Gergő nevéhez is több, emlékezetes előadás fűződik, de ezen a héten is le akarja nyűgözni a zsűrit és a nézőket is. A sztárapuka most elárulta, mindenre képes a győzelemért. 

– A Chris Brown produkciómat nagyon vártam, nagyon szerettem volna már egy ilyen nagy, táncos produkciót. Viszont nagyon izgultam, mert azt éreztem, hogy túlvállaltam magam a kondim miatt – mesélte a TV2 kamerája előtt az énekes. – Utána még azt is megtudtam, hogy ráadásul én nyitom majd az adást, na utána még jobban izgultam, alig vártam, hogy megtörténhessen, túl legyek rajta és vége legyen! A legnagyobb megkönnyebbülés volt az eddigi előadásaim után, hogy a jól begyakorolt pózzal vége volt az egésznek. Ezért is nagy öröm volt, hogy sikeres volt, megkaptam a 40 pontot, állva tapsoltak, nagyon jól esett, a kemény munka meghozta a gyümölcsét.

A sztárapuka azt is elárulta, hogy a siker érdekében diétázott is, még sportolt is, futva, énekelve intézte a dolgait azért, hogy bírja szuflával a produkciót, igaz csak egy hétig. Ezen a héten a tinibálvány T. Danny bőrébe bújik. 

A következő produkcióm az egy más vonal lesz, ez egy rap, egy ismert rappertől, aki énekelni se énekel rosszul, de ebben most a rap fog dominálni. Olyan stílusban kell ezt majd előadnom, amilyen én egyáltalán nem vagyok! De egyébként nagyon sokan szeretik ezt az előadót, főleg a fiatalok, de azért a 30-40-es korosztály is, szóval szerintem jó lesz. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek