Királyi család

Feladta a küzdelmet Katalin hercegné, súlyos döntést hozott

Bors

Létrehozva: 2024.10.08. 09:00

Egy új jelentés ellentmond a korábbi állításoknak, miszerint Katalin hercegné békülni szeretne Harry herceggel. Úgy tűnik, a háromgyermekes édesanya már férjét sem ösztönzi erre a lépésre.

Katalin hercegné nemrégiben érzelmes videóüzenetben jelentette be, hogy befejeződött kemoterápiás kezelése. Nem sokkal ezután a királyi család szakértői véleményt nyilvánítottak a felvételről, és arra jutottak, hogy több volt, mint egy egyszerű egészségügyi helyzetjelentés.

A hercegné számára a férje és a gyerekek a legfontosabbak. (Fotó: Northfoto / hot magazin)

Ez az időszak arra emlékeztette Vilmost és engem, hogy gondolkodjunk el és legyünk hálásak az egyszerű, de fontos dolgokért az életben, amiket sokszor hajlamosak vagyunk magától értetődőnek venni”

– tudatta a hercegné, aki a rákbetegség hatására rádöbbent, hogy több időt kell a családjával töltenie, még akkor is, ha ez a kötelezettségei rovására megy majd. Ennek hatására röppent fel a hír, hogy nem akar feszültséget a családban, ezért örülne, ha a család Angliában lévő tagjai békét kötnének Harry herceggel.

Csakhogy egy friss jelentés ismét új megvilágításba helyezte a családi helyzetet. Egy forrás a palotából cáfolta a korábbi híreket, és hangsúlyozta, bár Katalin korábban „békéltetőként” lépett fel a testvérpár között, mostanra feladta ezt a szerepet. Részben azért tett így, mert ő maga sem tudja megbocsátani Harry korábbi sárdobálását, másrészt úgy véli, hogy Meghant csak a pénz és hírnév motiválja, ami a későbbiekben újabb problémás helyzeteket eredményezhet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek