Jövő

Gesztesi Panka és Schóbert Lara a jövőjükről vallottak

M. K.

Létrehozva: 2024.10.19. 08:00

A sztárok gyerekei mindig kiemelt figyelmet kapnak, különösképpen, ha csinosak és modellkedésre adják a fejüket. Gesztesi Panka és Schóbert Lara a Sugarbird legújabb kollekciójának bemutatóján vonult fel.

A divatbemutatón szinte csak ismerős arcokkal találkoztunk, büszke szüleik pedig az első sorból figyelték a lányokat. Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka Sára és Rubint Réka lánya, Schóbert Lara a bemutató után szólaltak meg nekünk a divatról, a hiúságról és a jövőképükről. 

Gesztesi Panka
Gesztesi Panka modellként dolgozik már 18 évesen (Szabolcs László)

Gesztesi Panka elhagyja az országot?

A nemrég nagykorúvá érett, gyönyörű fiatal hölgy már több modell munkát is a háta mögött tudhat, nagyon szereti ezt csinálni. Panka elmesélte nekünk, hogy egy ilyen divatbemutatóra sminkkel, hajjal és otthoni összeszedelődzködéssel együtt körülbelül három óra alatt készül el, de ez az idő szükséges a minőségi megjelenéséhez. A 18 éves lány idén érettségizik, de nem csak hazai egyetemekben gondolkodik:

Magyarországon két olyan szak van a Corvinuson, ami nagyon tetszik: a business management és az international business, külföldön viszont van olyan szak, ami a divathoz kapcsolódik és az is jó lenne, ez pedig a fashion management. A családom és a barátaim is nagyon támogatnak mindenben. Tanulás mellett nagyon jól be tudom osztani az időmet, így könnyen el tudom dönteni, hogy mikor, mi fér bele, de általában elég sok modell munkát el tudok vállalni, ami nem szokott a tanulás kárára menni.

Gesztesi Panka
Gesztesi Panka Instagram-oldalán is követhetjük a fiatal modell életét (Szabolcs László)

Kérdésünkre Panka elmondta, nem jönne zavarba, ha külföldre vennék fel:

Anyukámmal nagyon szoros a viszonyunk, szerintem ő is örülne, ha olyan helyre tudnék menni, ahová ő is kijöhetne és akkor ott ugyanúgy tudnánk sok időt együtt tölteni, vagy együtt felfedezni egy környéket, ez könnyen megoldható lenne.

A modell elárulta azt is, hogy ha bókokról van szó, leginkább azzal lehet levenni őt a lábáról, ha az illető kedves és tisztelettudó. 

Schóbert Lara
Schóbert Lara a lazább, sportosabb darabokat részesíti előnyben a hétköznapokon (Fotó: Szabolcs László)

Schóbert Lara is hódít a kifutón

Rubint Réka és Schobert Norbi lánya fiatal kora ellenére sok mindent kipróbált, ami a sportot illeti: éveken keresztül lovagolt, rengeteget bokszol és az utóbbi időben már alakformáló órákat is tartott. Lara szülei legnagyobb büszkeségére most a kifutón is remekül helytállt, ami cseppet sem esett nehezére:

„Általában nagyon hangulatfüggő egyébként, hogy épp hogyan öltözöm fel, én a kényelmes, sportos cuccokat, a baggy stílust kedvelem a leginkább. Erre a divatbemutatóra hamar elkészítettek a lányok, szerintem 20 perc alatt kész voltam”.

S hogy hiúnak tartja-e magát Lara?

Hiúnak tartom magam, igen. Mindig szeretek adni a megjelenésemre, ha épp ruhában nem, akkor a hajamat vagy a sminkemet szeretem nagyon elkészíteni

— árulta el Lara, aki a modellkedést is lazán megoldotta, édesanyja nyomdokaiba lépve pedig már határozott sikereket ért el: Rengeteg sok edzést tartottam már, szuperül érzem magam és csinálni fogom a továbbiakban is”.

Schóbert Lara
Schóbert Lara édesanyja nyomdokaiba lépett, rengeteg edzést tart (Fotó: Szabolcs László)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek