Sztárban Sztár

Gubik Petra megható vallomása Tompos Kátyáról: Ő a legjobbat érdemli

D.G.

Létrehozva: 2024.10.19. 18:00

Nagyon nehéz feladatot kapott a népszerű színésznő a TV2 nagysikerű műsorának döntőjében. Gubik Petra Tompos Kátya bőrébe bújik ma este, akinek halála megrázta nemcsak a színész szakmát, de az egész országot. A Sztárban Sztár All Stars versenyzője a Borsnak elmesélte, milyen érzések kavarognak benne.

Hihetetlen, de ma este már a Sztárban Sztár 10., jubileumi évadának döntőjét láthatják a nézők. Gubik Petra egyetlen női versenyzőként jutott a legjobb 4 közé a Sztárban Sztár All Stars-ban, végtelenül boldog, hogy a nézők hétről-hétre ennyien szavaztak rá, szeretné két újabb produkcióval meghálálni a bizalmat és szeretetet. 

Gubik petra
Gubik Petra múlt héten Friderikaként nyűgözött le mindenkit (Fotó: Máté Krisztián / Bors)

Gubik Petra tisztelegni szeretne Tompos Kátya előtt

Már csak pár óra, és kiderül, ki az elmúlt 10 évad legsokoldalúbb előadója. Gubik Petra, Puskás Peti, Peter Srámek és Oláh Gergő jutott be a döntőbe, mind a négyen egy-egy szóló és egy-egy duett produkcióval állnak majd színpadra, hogy előadásukkal lenyűgözzék a zsűrit és a nézőket. A népszerű színésznő négyszer volt adásgyőztes, de nem titkolja, kőkemény hetek vannak mögötte. 

− Ez egy nagyon ingergazdag időszak most – kezdte lapunknak Gubik Petra. − Hálás vagyok minden pillanatáért, ami megadatik. Nyilván fáradunk, fokozódik a nyomás rajtunk, valahogy pont szerencsésen van kitalálva, hogy időben pont annyi ez a verseny, amennyi. Ez a hetedik hét. Én mindig csak az éppen előttem álló feladatra koncentráltam, igyekeztem kizárni minden befolyásoló tényezőt. Megtiszteltetés volt egy ország előtt hétről hétre a színpadra állni.

Gubik Petra
Tompos Kátya halála megrendítette a színész szakmát és az egész országot (Fotó: Imre György)

A műsor egyetlen női döntőse talán a legnehezebb feladatot kapta, hiszen a hosszan tartó, súlyos betegségben elhunyt Tompos Kátyát kell alakítania.

− Amikor ebbe az egész játékba belekezdtem, arra gondoltam, mikor ha nem most. Még nincs saját családom, így rugalmasabb az életem szervezése - nevetett Petra. − Aztán ahogy múltak a hetek és történtek körülöttem a dolgok, azon gondolkodtam, vajon miért jött az életembe ez a játék és miért dobta vissza a sors ilyen rövid időn belül kétszer is hozzám. Kezdetben egy játékként tekintettem rá, ma reggelre rádöbbentem, tanítás ez nekem. Nem véletlen, ahogyan az sem, amilyen előadókat kaptam. 

Minden egyes előadó tanított valamit. Tompos Kátya egy utánozhatatlan nagybetűs csillag. Csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Nem taglalom, mekkora súlynak éreztem a feladatot és a helyzetet. Tisztelgésként igyekszem kezelni ezt a küldetést, mert ez már az. Kátya a legjobbat érdemli. Kötelességem hozzá méltó produkcióval kiállni a színpadra és az ő mosolygó arcára gondolni közben, ahogy azon agyalgatnánk együtt, hogyan lehetne még jobban megcsinálni ezt az egészet. Más lehetőségem nincs. Tovább örökíteni az ő munkásságát, ez lebeg majd a szemem előtt, miközben csatornává válok.

A másik produkciójában Rúzsa Magdival énekel majd duettet a népszerű színésznő, Marsalkó Dávid bőrébe bújva. 

− Ez lesz az első közös munkánk Magdival. Nagyon örülök, hogy ő áll majd mellettem duett partnerként. Igazán megtisztelő. Teljesen szürreális felállásban fognak bennünket látni a nézők, dehát ez már csak a műsor velejárója. - nevetett. − Dávid személyèben még van lehetőségem, hogy utoljára fiúvá változzak. Nagyon várom. Ez is nagy kihívás lesz, az biztos!


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek