TOP 5

Elhunyt a magyarok kedvenc zenésze; G.w.M az új trónörökösről beszélt

Doris

Létrehozva: 2024.10.27. 11:50

Az élet és az érzelmek teljes skálája bemutatásra került a Bors cikkei között. Ezek voltak a legolvasottabb írások a héten a BorsOnline oldalán.

Október 21-én, hétfőn érkezett a tragikus hír: 72 éves korában elhunyt Janusz Olejniczak kiváló lengyel zongoraművész, Fryderyk Chopin műveinek világszerte ismert tolmácsolója. 

gyertya, gyász, halálhír
Elhunyt a magyarok egyik kedvenc zenésze (Fotó: Unsplash.com (illusztráció))

A zongoraművész a világ számos országában, ezen belül Magyarországon, neves karmesterekkel együttműködve adott koncerteket. Közreműködött több film, köztük Roman Polanski A zongorista című, Oscar-díjat nyert alkotása zenéjének felvételében.

G.w.M megmutatta a kis trónörököst

Kulcsár Edina és férje, G.w.M
G.w.M és Kulcsár Edina boldogsága határtalan Fotó: hot!

G.w.M korábban elmondta, hogy amikor először megpillantotta Edinát, rögtön az volt az első gondolata, hogy ettől a gyönyörű nőtől szeretne egy kisfiút. Amikor a kapcsolatuk hivatalossá vált, már érkezett is az első baba: a csodálatos kis Amara. A kislány szépségétől elképedt az ország, és még mindig leesik mindenki álla, amikor megjelenik róla egy kép.

Amara születését követően azonban rögtön robbant a hír: máris megfogant a következő baba. 2024 legjobban várt gyermeke kétségtelenül Dion volt, aki egészségesen meg is született. G.w.M álma tehát teljesült, hiszen megkapta Edinától a kisfiút. Edina és Márk figyel arra, hogy a kisbabáikat ne mutogassák olyan gyakran. Éppen ezért ünnepnap a rajongóknak, ha mutatnak egy-egy fotót a kisfiúról. A héten is volt egy ilyen nap, ugyanis G.w.M megmutatta a kis trónörököst.

G.w.M
G.w.M és a kis Dion Fotó:   Instagram

Tóth Vera hattyúvékony lett

Tóth Vera
Tóth Vera rengeteget fogyott (Fotó: archív / hot! magazin)

Tóth Vera istenadta tehetség, azonban korábbi interjúi során bevallotta, hogy sokat kellett küzdenie a súlyával. Nem volt megelégedve a küllemével, később azonban úgy döntött, hogy változtatni fog. Tóth Vera lefogyott, és noha férje egy éttermet vezet, így sokszor elcsábulhatna, az énekesnő bombaformában van. A héten friss fotót tett ki az Insta-sztorijába, amelyen olyan vékony, hogy rá sem lehet ismerni.

Kállay-Saunders András Tolvai Reniről vallott

Tolvai Reni, Kállay-Saunders András
Tolvai Reni és Kállay-Saunders András még a Megasztár során jöttek össze (Fotó: archív / hot! magazin)

Kállay-Saunders András ritkán beszél a magánéletéről, a párkapcsolatáról pedig még annyira sem szokott. Most azonban kivételt tett, Tolvai Renivel közös szép emléket idézett fel.

A Megasztár háttérműsorában, a Megamániában vendégeskedett Kállay-Saunders András. Jelenleg a tehetségkutató a hetedik évadának válogatói zajlanak, ennek kapcsán András kifejtette, számára nagyon fontos, hogy egy előadó érzéseket közvetítsen a produkció során, ha ő is a zsűriben ülne, ez döntőfontosságú lenne.

Nekem az a legfontosabb, hogy érezzem, amit az előadó énekel. Hogy hiteles legyen. Annál nincs rosszabb, amikor megjátssza az érzelmeket. Érezni kell, amit énekel

– fejtegette András, mire a műsorvezető Kárpáti Rebeka felidézte, amikor a saját évadukban romantikus duettet adtak elő Renivel. A világ egyik legismertebb szerelmes számát adták elő, Lionel Richie és Diana Ross Endless Love című dalát.

Csuti és szerelme búcsúztak

 Sudár Bianka csuti
Sudár Bius gyakran meglepi Csutit (Fotó: SZL)

Bár mindenki félt attól, hogy Csuti nem tud majd talpra állni a válás után, szerencsére az üzletember nagyon jól rendezni tudta magában a veszteséget. A gyerekek miatt Edinával igyekszik jó kapcsolatot ápolni, hamarosan pedig újra keresni kezdte a szerelmet. Egy ideig Szorcsik Vikivel keveredett romantikus kapcsolatba, ez azonban nem vezetett messzire. Később megismerte fiatal kedvesét, Sudár Biankát, aki mindent megtesz, hogy szerelme kedvében járjon. Meccsekre jár vele, szeretettel övezi Csuti gyerekeit, és sok-sok közös programban vesznek részt. Csutiék most elbúcsúztak Magyarországtól, ugyanis ketten együtt Rómába utaztak, hogy az üzletember kedvenc csapatának szurkoljanak. Ennek apropóján pedig ismét szét is néztek a városban. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek