Gyász

Gyász: halálos balesetet szenvedett a 38 éves zenész, két gyermeket hagyott hátra

B. V.

Létrehozva: 2024.10.13. 17:30

A DJ-től sorra búcsúznak a kollégák.

Egy véletlen baleset miatt tragikus módon életét vesztette Jack Revill skót DJ és zenei producer. A közkedvelt zenész mindössze 38 éves volt, halálát egy fejsérülés okozta, amiből komplikációk adódtak. Két gyermeket hagyott hátra. Halálhírét családja közölte, akik elmondták, hogy a fiatal férfi Ibizán hunyt el, október 12-én.

gyertya, gyász, tragédia, halál
A DJ-től sorra búcsúznak a kollégák Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Családja, Kate, Sean és Johnny teljesen összetört. Mélyen megérint minket az a támogtás, amit a barátainktól, kollégáinktól és a rajongóktól kapunk. Kérjük azonban, tiszteljék a gyászoló család magánéletét ezekben a nehéz időkben.

Jack Glasgowban született, zeneszereretét a Rubadub kiadói munkája során fedezte fel. Ezt követően társalapítója lett a Nubers lemezkiadónak. Legutóbbi számát a Nitrót Kid EnigmávTal közösen dobta piacra. A dal egy megemlékezés volt számára azokra az időkre, amikor az emberek még rendesen buliztak a szórakozóhelyeken és nem csak a telefonjaikat nyomogatták ott is. 

Halálhírét követően rengeteg zenei kollégája emlékezett meg róla:

Egyszerűen nem hiszem el. Összetört a szívem. Köszönet az emlékekért és az inspirációdért, Jack. Ez egy szörnyűség

 - írta közösségi média oldalán az Electronic dup Disclosure. 

Nem hiszem el, amit most olvastam. Egy egókkal teli ágazatban te mindig földhözragadt voltál, az egyik legkedvesebb, akivel valaha is találkoztam utam során. Gondolataim a családjával és barátaival vannak. Nyugodj békében

 - idézte a Mirror CamelPhat búcsúüzenetét is. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek