TERÁPIA

Hajdú Péter adásban szólta el magát: „Betegesen várom a sikert”

Buster

Létrehozva: 2024.10.20. 07:00

A népszerű műsorvezető egy igen mély beszélgetés kellős közepén bevallotta riportalanyának, hogy ő maga is szakember segítségére szorult. Hajdú Péter őszintén beszélt saját démonjairól.

Hogy mennyire fontos és milyen instabil is lehet egy ember mentális egészsége, arra jó leckét kaptunk az utóbbi napokban, hiszen gyakorlatilag élő adásban követhettük nyomon Noszály Sándor teljes és totális összeomlását. Különös véletlen, hogy éppen most került fel a Frizbi TV YouTube-csatornára a Beköltözve Hajdú Péterhez legújabb felvétele, melyben a műsorvezető elárulta beszélgetőpartnerének, hogy szorult már szakember segítségére bizonyos problémák miatt. 

Hajdú Péter
Hajdú Péter sem szégyelli beismerni, hogy segítségre volt szükségé (Fotó: YouTube)

Hajdú Péter: „Az is egy nagyon erős szorongás”

A legutóbbi interjúja több szempontból volt tanulságos Hajdú Péter számára. Szóba került például a lelki összeomlás, amin a napokban Noszály Sándort is átment. Hajdú Péter  a beszélgetés során döntött úgy, hogy kamera ide vagy oda, megnyílik vendége előtt. 

Én is jártam pszichoterápiára… De nekem nem volt kíméletlen. Szorongás és…

Nyilván anyám elvesztésétől rettegtem gyerekkorom óta, hiszen számomra ő volt az egyetlen kapocs. Meg ott van a hipochondria és az is egy nagyon erős szorongás – mondta a műsorvezető.

Hajdú Péter: „Betegesen várom a sikert...”

A felfokozott tempó és elvárások ott vannak ha csinálunk egy kampányt, egy reklámfilmet, egy műsort. Betegesen várom a sikert, betegesen várom, hogy nézzék. Pontosan látom a gyengeségeimet. Például a megfelelési kényszert, amit nem olyan könnyű elengedni – fogalmazott saját műsora felvételén Hajdú Péter

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek