Örökség

Felháborító dolog derült ki Harry herceg örökségéről

Létrehozva: 2024.10.26. 16:30

Úgy tűnik, hogy nagyon jól járt Harry herceg.

Nemrég kiderült, hogy Harry herceg a 40. születésnapján hatalmas örökséget kapott, milliók ütötték a markát, ez pedig sokakat felháborított, hiszen már jó ideje hátat fordított a királyi családnak, de a rengeteg pénzt azért elfogadta – most pedig olyasmiről írt a Life.hu, amitől még inkább kiakadtak az emberek.

WellChild Awards 2024 - London
Harry herceg / Fotó: Northfoto

Úgy tűnik, hogy nagyon jól járt Harry herceg, ugyanis állítólag még adóznia sem kell a nagyjából 8,5 millió dolláros, vagyis körülbelül 3,1 milliárd forintos örökségéből, amit még az anyakirálynőnek köszönhet. II. Erzsébet édesanyja, Erzsébet királynő annak idején rengeteg pénzt különített el a családja számára, most ebből kapott Meghan Markle férje.

A britek persze nagyon felbőszültek ezen, hiszen enyhén szólva nem éppen a szívük csücske Harry herceg és a felesége, így nem igazán örülnek annak, hogy megint csak úgy pénzhez jutottak úgy, hogy szerintük nem csinálnak semmit, csak a királyi családon élősködnek különböző módokon – ráadásul állítólag egyik családtag sem annyira nyitott arra, hogy kibéküljön velük.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek