Meglepő

Házasság első látásra: Enci exe Csonka Picit majmolja – Videó

B.P.

Létrehozva: 2024.10.16. 20:45

Szokatlan felvétel került fel az internetre Petiről.

A TV2 tavasszal nagy sikerrel vetített Házasság első látásra című realityjének legfiatalabb házaspárja, sokáig álompárja volt Enci és Peti. Bár a fiatalok felfelé ívelő kapcsolata súlyos törést szenvedett, s a válás utáni újrapróbálkozás sem hozott megoldást, az egykori férj és feleség életének alakulása mind a mai napig érdekli a műsor nézőit. Míg Enikő Király Milán oldalán találta meg a boldogságot, s tett ki erről korlátozott ideig elérhető Insta-sztorit a napokban, Peti egy szokatlan videóval rukkolt elő.

Házasság első látásra Enikő és Peti
Már csak emlék: Enikő Király Milán oldalán találta meg a boldogságot, Peti továbbra is keresi az igazit (Fotó: TV2)

Csonka András szórakoztatja előszeretettel követőit vicces szájszinkronos gegekkel az Instagram-csatornáján, ahol az egykori Mónika Show sajátos hangvételű megszólalóinak mondataira tátog, illetve gesztikulál – mókás végeredményt produkálva.

Íme az egyik legutóbbi felvétel:

Nos hasonló mutatványra vállalkozott Peti is, mintegy majmolva Picit, azzal a különbséggel, hogy a választott szöveg és a videó egyfajta poénos reakció arra, hogy Enci exe egy ideje nem jutott el fodrászhoz. (Ahogy Peti írta: „Amikor egy héttel később jutsz csak el a fodrászhoz...”) Ám mint a TikTok-csatornáján megjegyezte: „Orvosolva lett a dolog!” 

@pepekriston

Orvosolva lett a dolog! 😂🙏🏼💇🏼‍♂️

♬ eredeti hang - Balint Rokoñec

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek