Elmúlás

„Nagyon szeretnék úgy elmenni, hogy…” – drámai vallomást tett Horváth Charlie

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.10.18. 07:30

A magyar rock-jazz-blues legendája remek egészségnek örvend, azonban egyre többször jut eszébe az elmúlás. Horváth Charlie elárulta, hogy ha itt az idő, miként szeretne egy örökre elszenderülni.

Horváth Charlie dalai örök slágerek, nyugodtan mondhatjuk, hogy a mai napig megállják a helyüket bármelyik házi buliban. A 76 éves énekes egy évtizede vesztette el imádott feleségét, Széles Katalint. Bár a Liszt Ferenc-díjas énekes sokáig vigasztalhatatlannak tűnt, és egyedül érezte magát, ma már azonban újra tud mosolyogni, mert fia és unokája is vele él.

Horváth Charlie
Horváth Charlie felesége és szülei elvesztése óta sokat gondol a halálra (Fotó: LI)

Bár Charlie remek egészségnek örvend, az elmúlás egyre gyakrabban foglalkoztatja. Az énekes a Tények plusznak mesélt arról, hogyan is képzeli az utolsó pillanatát. 

Jól vagyok, tehát boldog vagyok, van hangom, van fülem. Voltak szomorú évek, szoktam mondani feldolgozhatatlan. Sokat gondolkodtam azon mi lesz, ha elmegyek? Mi lesz a kisunokámmal, a fiammal! Nem szeretném, hogy tolószékben toljanak. Nagyon szeretnék úgy elmenni, hogy a szokásos helyemen ülök, gondolkodok, és elalszom

 – mesélte a jellegzetes hangú énekes, aki azt is elárulta, hogy születésnapján sem fog lassítani. Charlie a Papp László Sportarénában ünnepli október 26-án, ahol többek között Curtis is fel fog lépni. 

Curtis-szel hamar megtalálta közös hangot Horváth Charlie

Charlie és Curtis nem októberben fog először zenélni közösen. Az újpesti rapper már készített egy közös dalt az élő legendával, felkérésére Charlie hamar igen mondott, és nagyon gyorsan meg is találták a közös hangot.

Curtis nekem már első látásra egy nagyon szimpatikus ember volt. Úgy gondolom, általában már az első szó után már tudom, hogy kivel állok szemben. Különös kapcsolat alakult ki, nagyon megszerettem az embert – hangsúlyozta Charlie, aki élvezte a közös munkát Curtisszel.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek