Kiderült

Horváth Éva nem titkolózik tovább, végre tiszta vizet öntött a pohárba

Létrehozva: 2024.10.09. 17:17

Horváth Éva végre elárulta azt, amire sokan voltak már kíváncsiak.

Az egykori szépségkirálynő és modell, Horváth Éva már jó ideje kétlaki életet él a családjával, hiszen hol Balin töltik az idejüket, hol Magyarországon. A kalandjaikról rendszeresen beszámol a híresség a közösségi oldalán, nemrég pedig egy izgalmas feladatot talált ki a követőinek: meg kellett tippelniük, hogy hova utazik legközelebb.

Horváth Éva / Fotó: MW archívum

Horváth Éva annyit elárult, hogy egy izgalmas helyről van szó, ahol még nem járt, és elvileg 10 órás repülőutat kell megtenniük Baliról. Hozzátette még azt is, hogy kicsit aggódik azért, hogy vajon mit fog enni a kisgyermeke. Ezek alapján kellett megmondaniuk az embereknek, hogy hova utaznak a családjával, most pedig végre kiderült a válasz, nincs több titkolózás.

Jól tippeltetetek ✈️ Japánban landoltunk. Sok videót és képet fogok feltenni annyit elárulok , hogy nagyon -nagyon érdekes hely. Olyan pörgés van, hogy én még a világon nem láttam. Nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is jól elfáradtunk.
Az utunk Baliról pedig képzeljétek 20 óra volt 😳

– írta Horváth Éva a posztjához.

A csinos sztár pár fotót is mellékelt a legújabb kalandról, ami a rövid beszámoló alapján igazán maradandó élmény lesz számára:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek