Sorsfordító

Horváth Gréta élete teljesen megváltozott a Farm VIP óta

Niki

Létrehozva: 2024.10.10. 11:30

A sztáranyuka a Farm VIP 5. évadában fog szerepelni idén, ami akkora hatással volt rá, hogy a forgatás után jött rá mire is vágyik igazán. Horváth Gréta Instagram oldalán számolt be legújabb projektjéről, amiben most végre kiteljesedhet és megtalálta önmagát. Most megmutatta, hogyan sikerült megvalósítania az álmát.

A Farm VIP szereplői között feltűnik idén Horváth Gréta is, aki számára nem teljesen idegen a vidéki élet, hiszen már gyerekkorában is közel állt hozzá. Most azonban a műsor után eldöntötte valóra váltja régi álmát, és egy kis vidéki életérzést csempész az otthonába. Ugyan a sztáranyukának ezt a vágyát csak most sikerült valóra váltania, de úgy érzi ebben a projektben teljesen magára talált. Olyannyira, hogy már kantáros nadrágokat vásárol magának, akárcsak egy igazi filmbeli vidéki anyuka.

Horváth Gréta
Horváth Gréta régi vágyát váltotta valóra a Farm VIP forgatása után (Fotó: TV2)

A rajongói szerint Horváth Gréta válása óta nem igazán találta a helyét, annak ellenére, hogy a szerelem újra rátalált és nagyon boldognak tűnik új kapcsolatában. Most azonban sikerült valóra váltania egy régi álmát, egy kinti nyári konyha formájában, ahol örömmel tölti a mindennapjait.

Minden vágyam ez a konyha volt, ami sok munkával és idővel végre el is készült! Az első az volt, hogy kint tudjunk beszélgetni és forró kávézni

– írta az édesanya.

Több fotót is mutatott a helyiségről, ahol igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni:

– Ma van a nagy favágós nap nálunk. Reggel már oda tettem egy pörit, pirított tarhonyával. Én amíg csak lehet, idekint fogok főzni – meséli.

Horváth Gréta párja is segített valóra váltani az álmot

Úgy tűnik Gréta és kedvese nagyon jól kijönnek egymással, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a konyhán a nagymamájával és kedvesével dolgoztak közösen. A kemény munka pedig meg is hozta a gyümölcsét hiszen a végeredmény meg a képzeletet is felülmúlta.

Sokkal, de sokkal jobb lesz, mint amit megálmodtam. Párommal és Kácsi mamával sokat haladtunk, hála nekik, volt segítségem. Eső is volt, hideg is, sötét is... de nem hagytuk abba

– számolt be korábban. Azóta pedig már vendéget is fogadhatott a különleges helyiségben, nem mást, mint Barnai Juditot, azaz Judie-t, aki Curtis párja és szintén a Farm VIP 2024-es szereplője.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek