Meglepő titkok

„Mint egy púpos állatka, úgy mozgok néha a táncparketten” – így készül a Dancing with the Stars-ra Hosszú Katinka

Niki

Létrehozva: 2024.10.11.

Bombaként robbant a hír, hogy az ország Iron Ladyje idén úszás helyett tánccal száll versenybe a bajnoki címért. Hosszú Katinka szereplése a Dancing with the Stars 5. évadában már csak azért is különösen meglepő, mert az olimpiai bajnok sosem vállal hasonló szerepléseket. A Mokkában most azonban elárulta, milyen a viszonya a tánchoz.

A Dancing with the Stars szereplői között talán az egyik legmeglepőbb páros Hosszú Katinka és Suti András volt, hiszen a világbajnok úszónő még sosem szerepelt hasonló TV-s megmérettetésben. Most azonban ennek is eljött az ideje és elárulta, hogy haladnak a próbákkal, sőt arról is lerántotta leplet, hogy hogyan szokott bulizni.

Hosszú Katinka és Suti András Dancing with the Stars 5.
Hosszú Katinka Dancing with the Stars-beli szereplése sokakat meglepett, de úgy tűnik, nagyon élvezi a próbákat Fotó: Nánási Pál / TV2

Sokan kíváncsiak rá, hogy mit gondolt Katinka, amikor megkeresték a lehetőséggel, a Mokkában erről is őszintén beszélt.

Nagyon nem volt egyértelmű, hogy igent mondok, sőt inkább arra hajlottam, hogy nemet. A Mokkára is csak a Dancing tudott rávenni, mert alapvetően mindig edzésem van ebben az időben. Illetve maga a szereplés vagy az, hogy úszással kapcsolatban a kamerák előtt beszéljek olyasmiről, amihez tényleg értek, számomra teljesen más. Most egy olyan dolgot kell megtanulnom, amiben teljesen nulláról indulok. András mesélhetne az első próbánkról

– árulta el nevetve az úszónő.

Erre persze Suti András is reagált és elárulta, mit gondol a párjáról:

– Iszonyatosan megtisztelő vele dolgozni. Eleinte nem tudtam, hogy mire számítsak, mert nem ismertem Katinkát személyesen, de eszméletlen, hogy milyen bohó, állandóan viccelődik. Az edzéseken sokszor tényleg arra kell koncentrálnunk, hogy összeszedjük magunkat és elkezdjünk táncolni, de nagyon vidáman telnek a próbák. Ráadásul nagyon jó táncos már most, és hihetetlenül gyorsan tanul.

A legtöbben egy komoly sportolóként ismerik Katinkát, így nem csoda, hogy el sem tudják képzelni, hogy van egy laza, vicces oldala is. Pedig elmondása szerint ez távolabb nem is állhatna a valóságtól, sőt még bulizni is szeret.

Akik nem ismernek jól, mindig azt mondják, hogy nem látták még ezt az oldalamat, hogy szeretem a jókedvet, poénkodni, táncolni. Viszont az úszók a válogatottból, amikor megtudták, hogy táncolni fogok, csak annyit írtak, hogy csak úgy, mint a záróbulikon. Mert én nagyon szeretek táncolni, szóval ha nálam nagy kikapcsolódásról van szó, akkor odamegyünk

– vallotta be.

Rio 2016
A Dancing with the Stars párok közül sportolóként talán Hosszú Katinkának van a legkönnyebb dolga a próbákkal Fotó: Szabó Miklós

Hosszú Katinka könnyedén veszi az akadályokat

Természetesen sportolóként teljesen más megélni ezt a próbafolyamatot, mint a többi Dancing with the Stars versenyzőnek. Bár amellett, hogy az olimpikonnak a sok edzés meg se kottyan, van olyan, ami neki is nehézséget okoz.

– Alapvetően nekem nem megterhelő az, hogy 4 órákat próbálunk egyben és folyton mozogni kell, figyelni a testemre. A pulzusom sem megy annyira fel, bár tegnap már kezdett, mert kezdek ráérezni, hogy mindenemet meg kell feszítenem. Viszont ami nagyon nehéz nekem, az a tartás, úszóként mint egy púpos állatka úgy mozgok néha a táncparketten, emiatt erre nekem nagyon kell figyelnem, de örülök is neki, mert egyébként nem szeretem, hogy nincs szép tartásom – mesélte viccelődve.

Elárulta, kitől fél a legjobban

Bár azt hinnénk, ennyi megmérettetés után egy sportoló már teljesen magabiztosan áll egy versenyhez, Katinka elmondta, úgy érzi, nagyon is van mitől tartania.

Én mindenkitől tartok, mert tényleg annyira nulláról kezdtem, hogy szerintem, aki kamerák előtt mozog sokkal könnyebb helyzetben van. Nagyon kemény lesz a mezőny

– árulta el.

– Az első két próbán kicsit meg is ijedtem, mert nem tudtam elképzelni, hogy ebből tényleg lesz egy koreográfia, amit tudok és lesz egy olyan tánc, amit elő is tudunk adni. De elindult bennünk a versenyszellem is, szóval szeretnénk minél tovább eljutni – tette hozzá.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek