Szerelem

A legőszintébb kitárulkozás: Hosszú Katinka olyan arcát mutatta meg, amit senki nem láthatott még

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.10.22. 10:00

Teljesen új szerepkörben kell megmutatnia a tudását az olimpiai bajnoknak. Hosszú Katinka egyszerre édesanya, feleség, sportoló és üzletasszony. E feladatok mellett kell most a táncparketten is teljesítenie Katinkának, ami miatt újra kellett terveznie az átlagos napirendjét.

Sokakat meglepett a TV2 bejelentése, amikor megmutatták, hogy idén kik szállnak versenybe a Dan­cing with the Stars műsorában. Akadtak köztük influenszerek, műsorvezetők, egyvalakinek a nevén azonban a legtöbb embernek megakadt a szeme: Hosszú Katinka személyét a medencén kívül csak az oltár előtt, az üzleti életben a vagy kislánya mellett láthattuk – egészen mostanáig. Elmondása szerint utoljára az esküvőjén táncolt, és az ott betanult néhány lépésen kívül csak a mozgás szeretetével tudott belevágni a hosszú próbafolyamatba.

HOT FELTÖLTÉS HOSSZÚ KATINKA
Hosszú Katinka az úszósapkát táncos cipőkre cserélte (Fotó: ARCHÍV / HOT! MAGAZIN)

Hosszú Katinka a Dancing with the Stars-ban méretteti meg magát

– Eléggé átalakult az életem, hiszen rengeteget próbálunk. Van, hogy napi négy órát is a táncteremben töltünk, úgyhogy sok elfoglaltsággal jár a felkészülés. Azonban tényleg igaz, amit a táncról mondanak: rengeteg boldogsághormont termel. 

A fáradtság ellenére bátran mondhatom, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok és feldobja a napomat.

Ettől függetlenül sokkal sűrűbb lett a napi beosztásom. Szerencsére nagy segítségemre van a férjem és a nagyszülők is. Ők a legnagyobb támaszaim a felkészülés alatt, már videókat is mutattam nekik a próbákról. Nagyon tetszett nekik, és úgy érzem, már most büszkék rám – kezdte Katinka a hot! magazinnak.

Hosszú Katinkának az olimpia után nagy váltás a Dancing with the Stars

Mivel a hétköznapjai javarészt a táncról szólnak, adódik a kérdés, hogy mennyire segített a parkett az úszónő önbizalmának feltornászásában. Ő úgy érzi, már most nyert azzal, hogy elindult a versenyen, hiszen a saját magáról kialakított képen is rengeteget változtatott az újfajta, számára korábban szokatlan feladat.

Hosszú Katinka és Suti András
Dancing with the Stars 5.
Hosszú Katinka számára eddig csak pluszt adott a TV2 műsora (Fotó: Nánási Pál / TV2)

– Az úszás miatt nem volt szép a tartásom, amit az évek alatt elfogadtam, de ettől függetlenül zavart. Ez az elmúlt egy hónapban rengeteget javult, ami az önbizalmamon is sokat segített. Alapvetően engem eddig csak úszni láttak az emberek, ez pedig egy teljesen új szerep számomra. 

Nagyon sok bátorság kellett, hogy elengedjem a maximalizmusomat, amit még az úszásból hozok.

Nem tudom, mennyire gondolkodnék másképpen, ha nem sportolok, de alapvetően is ilyen a személyiségem. Tudom nagyon jól, hogy néha túl sok, ha valaki görcsösen a tökéletesre törekszik. Ezt nekem is meg kellett tanulnom az évek alatt, de úgy érzem, mára sikerült – árulta el a háromszoros olimpiai bajnok.

Hosszú Katinka gyermeke nem fogja első sorból nézni édesanyját

Katinka és a férje, Gelencsér Máté 2022. nyarán mondták ki a boldogító igent, egy év múlva pedig megszületett a kislányuk, Kamília. Ebben a korban még bőven kialakulóban van egy gyermek személyisége, a szülők azonban már most látnak olyan tulajdonságokat a kislányban, amiket esetleg tőlük örökölhetett.

– A maximalizmust még nem láthatjuk egy ennyi idős gyermeken, azt azonban észrevettük Mátéval, hogy a kislányunk igen makacs. 

Szerintem tőlem örökölte az önfejűségét. Azt már látni lehet rajta, hogy keményfejű lesz, és megy majd a saját útján, amit persze egyáltalán nem bánunk.

Az élő adásokon sajnos még nem nézhet meg, hiszen egyévesen nem bírná a több órán át tartó műsort. Ráadásul éjszakába nyúló mindegyik élő show, Kamília pedig jóval a műsor vége előtt aludni megy. Ezért is örülök, hogy ebben a korban élünk, mert az online világ miatt biztosan lesznek olyan felvételek, amiket később meg tudok majd mutatni neki. Reméljük, büszke lesz majd rám – mosolygott az édesanya.

Hosszú Katinka férje beszélte rá a Dancing with the Stars-ra az úszónőt

Hazánk egyik legismertebb sportolójaként már megszámlálhatatlanul sokszor állt a dobogó legfelső fokán. Eddig a medencében egyéni versenyzőként mutathatta meg a tudása legjavát, a Dan­cing with the Stars színpadán viszont már nem egyedül, hanem Suti Andrással kell bizonyítania hétről hétre – ráadásul olyan szerepben, ami eddig távol állt tőle. Hosszú Katinka férje beszélte rá az úszónőt a műsor elvállalására.

– Sokat hezitáltam, hogy elvállaljam-e, hiszen nem igazán szerepeltem még hasonló műsorban. Annyit tudtam magamról, hogy szeretek ritmusra mozogni, és szerettem volna, hogy a tánc része legyen az életemnek, csak sosem volt rá időm a hétköznapi teendőim miatt. 

Sokan nem tudják rólam, hogy nagyon szeretek táncolni, ezzel együtt pedig a férjem is próbált rábeszélni, hogy vállaljam el a felkérést, így végül is igent mondtam.

Alapból hiszek a női-férfi szerepekben, és ebben érzem jól magam a hétköznapokban is. Szeretek nő lenni, szépen felöltözni, és szeretem megmutatni a szenvedélyes oldalamat is, csak eddig nem volt lehetőségem rá. A táncban pedig óriási könnyebbség, hogy én vagyok a nő, és valaki vezet. Szerencsére ezt Suti Andris profin megteszi, így nem lesz gondunk ezzel – tette hozzá Katinka.

HOT FELTÖLTÉS CÍMLAP
További izgalmas sztárhírekért keresd a legújabb hot! magazint (Fotó: ARCHÍV / HOT! MAGAZIN ARCHÍV)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek