Jótékonykodás

Jó ügyért énekel Hunyadi Donatella

Bors

Létrehozva: 2024.10.17. 15:30

Saját képességeivel szeretne érvényesülni a fiatal lány és úgy néz ki, sikerült is neki. Hunyadi Donatella nevével egyre gyakrabban találkozhatunk, és nemcsak a médiában, hanem bizony a zenei pályán is egyre többször bukkan fel.

Folyamatosan építi az karrierjét Hunyadi Donatella. Korábban a Dancing with The Stars-ban versenyzett a fiatal szépség, közben tanul, mellette dolgozik, a tanulmányai kapcsán pedig akadnak fellépései is, amiknek boldogan tesz eleget, pláne, ha nemes ügy mellett állhat ki.

Hunyadi Donatella:  a bátyjáról beszél és hogy van szerelme, de azt nem árulta el, hogy ki, annyit mondott: civil. BORS
Hunyadi Donatella halad a saját útján, erre pedig édesanyja is elképesztően büszke (Fotó: Szabolcs László / Hot magazin)

– Október huszadikán egy nemes üggyel kapcsolatban szerveztünk egy koncertet a Belvárosi Szent Mihály Templomban. Olyan neves művészekkel lesz lehetőségem színpadra lépni, mint Kertesi Ingrid, Bogdányi Titanilla, Csizmadia Ilona, Foskolos Bettina, Tóka Ágoston, Czető Ádám és Filep Xavér

A gyűjtést pedig a négyéves, Duchenne-féle izomsorvadásban szenvedő Micskó Benjáminnak ajánljuk fel, ezért is lett a rendezvény neve „Mentsük meg Benit!”

 – kezdte a Borsnak Donatella.

A jótékonysági koncertnek a belvárosi Szent Mihály Templom ad otthont (Fotó: Facebook)

Hunyadi Donatella egyre kevésbé izgul a színpadon

Donatella már otthonosan mozog a kamerák kereszttüzében, azonban a színpad egy teljesen más közeg, ezért itt is idő kellett, amíg megszokta a fellépésekkel járó drukkot. Azt már tudjuk, hogy remekül énekel és zongorázik, az viszont kérdés, mit érez, amikor fellépéskor eljön a színpadra lépés előtti pillanat.

– Régen rengetegszer előfordult, hogy izgultam, szerencsére ez mára egyre kevésbé van jelen. Ebben nagy szerepet játszik az is, hogy elképesztő szeretetet kapok a környezetemtől és a közönségtől. Lekopogom, mára már szinte teljesen eltűnt a lámpalázam – tette hozzá.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek