Bokszverseny

Íme az időpont! Kiderült, mikor csap össze Bárdosi Sándor és Boráros Gábor

Bors

Létrehozva: 2024.10.28. 11:06

A két sportoló vasárnap este a Sztárboxban nézett szembe egymással, de az összecsapásukra a HELL Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen kerül majd sor és már az időpont is megvan.

Három héttel ezelőtt a Sztárbox egyik gálameccsén lépett szorítóba Árpa Attila ellen Bárdosi Sándor, aki végül pontozással győzte le az Árulók műsorvezetőjét. A produkciója mégsem nyűgözött le mindenkit, többek között Boráros Gábort sem, aki pénteken a közösségi oldalán állt bele a birkózóba. Videójában arról értekezett, hogy Bárdosinak el kellene felejtenie a bokszot, nem kellene ringbe szállnia senki ellen, s inkább az edzősködésnél kellene maradnia. Ezt az olimpiai ezüstérmes birkózó sem hagyta válasz nélkül.

Jön az összecsapás!

Ez most komoly? Boráros Gábor szerint nem tudok bokszolni? Nem tudom, hogy ezen most sírjak vagy nevessek... Inkább sírnom kellene, látva Boráros legutóbbi MMA-mérkőzéseit... De ha ekkora szája van, álljon ki egy meccsre egy nyugdíjassal, vagyis velem! Bárhol, bármikor! Ja, és nem ketrecben, MMA-szabályok szerint, mert ott még rosszabbul járna, hanem ringben és egy igazi bokszmeccsen! Ott majd meglátjuk, mennyi közöm van az ökölvíváshoz... – mondta ingerülten szombaton lapunknak a birkózó.

Ahogy ezt lapunk elsők között megírta a Sztárbox adásában személyesen is megtörtént a kihívás. - Kiderül, Gábor, hogy a bokszban ki az ügyesebb – mondta Bárdosi Sándor, erre Boráros csak annyit felelt, hogy bárhol, bármikor. A HELL Boxing Kings háziasszonya, Gelencsér Tímea is ott volt a kihíváskor és elmondta, hogy egyeztetett a Hell Boxing Kingscsapatával és a két gigász küzdelmét a HELL Boxing Kingsnemzetközi bokszversenyen láthatjuk majd, melynek összdíjazása egymillió dollár  és 10 ország 32 ökölvívója és 24 híressége mérkőzik meg egymással.

Most bejelentették az időpontot is: Bárdosi Sándor és Boráros Gábor bokszmérkőzésére november 17-én este kerül sor a nemzetközi ökölvívóverseny helyszínén a DVTK Arénában. Az összecsapást a többi mérkőzéssel együtt az RTL élőben közvetíti minden vasárnap 21 órától. Részletek a HELL Boxing Kings oldalán találhatóak!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek