Vallomás

Kiderült: így éli meg Jennifer Lopezzel való válását Ben Affleck

KL

Létrehozva: 2024.10.19. 19:20

A színész őszintén vallott az érzéseiről.

Mint az ismert hónapokig Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának a válságától volt hangos a sajtó. Azonban a szappanopera lezárult, amikor az énekesnő két hónappal ezelőtt beadta a válókeresetet.

Jennifer Lopez  Ben Affleck
Ben Affleck elárulta, így élte meg a Jennifer Lopezzel való válását Fotó: MICHAEL TRAN

Bennfentesek elárulták, hogy Ben Affleck egy pillanatra sem bizonytalanodott el, és a döntése már akkor végleges volt, amikor bőröndjeivel kilépett közös otthonunk ajtaján. Ugyan a rajongók nagyon szerették volna őket újra együtt látni, és néha a gyerekeik miatt ezt meg is tették, de a színész a költözése pillanatától külön él Jennifer Lopeztől.

Több forrás is elmondta, hogy már májusban, A könyvelő 2. című film forgatásának idején sem éltek együtt, a közös Los Angeles-i otthonuk helyett a színész egy másik ingatlanban lakott. Júniusban Affleck és Lopez piacra dobták a 2023 júniusa óta közösen használt Beverly Hills-i villájukat, Affleck júliusban egy új, 20 millió dolláros otthont vásárolt magának Los Angelesben.

Jennifer Lopez egy múlt héten megjelent beszélgetésében elmondta, hogy elfogadja a szingli életet.

Azok az emberek, akik romantikusak, és szeretnek kapcsolatban lenni, és szeretnének együtt megöregedni valakivel, azt gondolják, hogy ez kell ahhoz, hogy teljes életet éljek és boldog legyek. Pedig nem kell

- mondta az énekesnő, aki megjegyezte, hogy csak 30 évbe telt, mire ezt megtanulta.

Ben Affleck közeli ismerősei elárulták, hogy a színész boldog, elsősorban a gyerekeire és a munkájára koncentrál, és soha egyetlen percre sem bánta meg, hogy elhagyta Jennifer Lopezt - számol be róla a People.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek