Házasság

Lebukott: titokban megházasodott a Joker sztárja?

Létrehozva: 2024.10.03.

Joaquin Phoenix csúnyán elszólta magát.

Az Oscar-díjas Joaquin Phoenix sokak szerint korunk egyik legjobb színésze, aki mindig maradandót alkot. Eddigi pályafutása legnagyobb sikere volt a 2019-ben bemutatott Joker, aminek a folytatása is elkészült Joker: Kétszemélyes téboly címmel – a világsztár mellett Lady Gaga is feltűnik az alkotásban.

Rooney Mara, Joaquin Phoenix
Rooney Mara és Joaquin Phoenix 2013-ban / Fotó: AFP

Úgy tűnik, hogy nem csupán a Joker folytatásának örülhet manapság a zseniális Joaquin Phoenix, ugyanis minden jel arra utal, hogy örömteli változás történt az életében – és ez ráadásul úgy derült ki, hogy a magánéletét nagy titokban tartó színész teljesen véletlenül elszólta magát egy podcastben.

Joaquin Phoenix a feleségeként emlegette a műsorban Rooney Mara színésznőt, akit 2019-ben jegyzett el, 2020-ban pedig megszületett az első közös gyermekük.

A Life.hu írja, hogy Rooney Mara és Joaquin Phoenix 2012-ben ismerkedtek meg, de csak évekkel később jöttek össze. Úgy látszik, hogy már megvolt a titkos esküvő, ráadásul úton van a második gyerekük is, így igazán izgalmas időszakot élhet a két világsztár.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek