Előítéletek

Jollyék fittyet hánynak az utálkozókra!

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.10.07. 12:00

Sülve-főve együtt vannak, így nem igazán találni olyat, ami szétszakíthatná kettejük szövetségét. Ehhez még a sok rosszakarónak sem volt ereje, akik folyamatosan ekézik Jollyt és párját, Szuperák Barbarát.

Nagyon sokáig szeretett volna megfelelni a közönségnek Jolly párja, Szuperák Barbara, meg akarta mutatni, hogy valójában nem egy sipákolós, gyenge jellemű nő. Azonban jött egy korábbi életesemény, ami miatt sokkal érzékenyebbé vált.

Jolly és Szuperák Barbi (Ázsia Expressz) - fittyet hánynak az utálkoJolly és Szuperák Barbi (Ázsia Expressz) - fittyet hánynak az utálkozókra! BORS
zókra! BORS
Vegyes érzésekkel tért haza Jolly és Barbi a mesés ázsiai kalandról - Fotó: YouTube / hot magazin

– Amikor a párom kiesett a Farm VIP-ből, én pedig, az általunk megbeszéltek szerint, feladtam, valami összetört bennem. Azelőtt nem voltam sírós, ezt követően viszont depresszióba estem, mert sosem adok fel semmit. Mélyen voltam, és ez a mai napig egy nagy törés bennem – kezdte elérzékenyülve Barbi a hot! magazinnak.

A szerelmük még jobban megerősödött - Fotó: TV2 / hot magazin

Jolly és Barbi mindketten erős személyiségek

A két előadó természetesen külön-külön is megállja a helyét, azonban a szerelmük egysége mindennél masszívabb, ez a kapcsolatuk mozgatórugója, és ennek köszönhető, hogy a hatalmas kom­ment­cu­na­mi­ra fittyet hányva is szeretik egymást.

– Mindketten egyaránt nagyon erős személyiségek vagyunk a hétköznapokban, de ez az, ami a kapcsolatunk erőssége. Egyáltalán nem jellemző ránk a „Két dudás nem fér meg egy csárdában mondás” – mondta Jolly.

Jolly most újra a karrierjére koncentrálhat - Fotó: TV2 / hot magazin

Jolly és párja mindent átértékeltek

A szerelmespár az Ázsia Expresszben átéltek alapján rengeteg mindent átértékelt, a közös kaland óta pedig teljesen máshogyan viszonyulnak a dolgokhoz, hiszen a kint töltött idő alatt megtapasztalhatták, hogy milyen életkörülmények is lehetnek.

Engem negyvenöt évesen kicsit máshogy érintett, mint a páromat. Már nehezebben tudok alkalmazkodni a nem megszokott környezethez.

– Sokkal jobban megismertük egymást, de úgy vagyunk vele, hogy bármi történjen a jövőben közöttünk, ezt a közös kalandot nem fogjuk elfelejtetni. Sok negatív és pozitív élményt is szereztünk, így abszolút nem mondhatom, hogy párterápiaként hatott ránk a műsor – tette hozzá Jolly.

A legnagyobb csillag

Jolly elképesztő népszerűségét a vi­deó­klip­jei megtekintései is bizonyítják: a YouTube-on már több mint 350 millió alkalommal voltak kíváncsiak az ő és a kedvese szerzeményeire.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek