Celeb

Kárpáti Rebeka pánikol közelgő 30. születésnapja miatt

Létrehozva: 2024.10.08. 11:00

A műsorvezető közösségi oldalán válaszolt a rajongói kérdésekre. Úgy tűnik, Kárpáti Rebeka nem örül annak, hogy hamarosan harmincadik életévét is betölti.

Kárpáti Rebeka életét rengetegen követik nyomon, a csinos híresség több mint kétszázezres követőbázissal rendelkezik Instagramon. Legutóbbi, 24 óráig elérhető sztorijában az egyik kérdésre meglepő választ adott.

Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka Instagram oldalán árulta el, hogy napokon belül harminc éves lesz (Fotó: Szabolcs László)

Végletes elképzelések

Rebeka videóüzenetben reagált arra a kérdésre, hogy el fog-e utazni mostanában, amelynek kapcsán elárulta, hogy hamarosan harminc éves lesz, ezért nem kizárt.

„Te jó ég! Két dolog fordult meg a fejemben. Az egyik, hogy csinálok egy hatalmas házibulit, az összes családtaggal, gyerekkori barátaimmal, kollégákkal, szóval tényleg mindenkivel, csak aztán úgy hozta az élet, hogy sajnos nem volt lehetőségem ezt most megszervezni, most az utolsó pár napban pedig már esélytelen, hogy a nyakamba vegyem egy ilyen kaliberű összejövetel megszervezését. 

A másik gondolatom az volt, hogy milyen jó lenne kihúzni egy hetet a naptáramból és akár teljesen egyedül, vagy csak páran, barátokkal elmenni külföldre és kikapcsolni a telefonomat. Hogy senki ne zavarjon se munkával, se mással kapcsolatban. Sajnos egyik se fog összejönni szerintem, mert nagyon sokat dolgozom, de ha elutazom valahova, mindenképpen jelentkezem

- vallotta videójában.

Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka szívesen pihenne egy hetet születésnapja alkalmából (Fotó: Kárpáti Rebeka Instagram)

Kárpáti Rebeka a Megasztárban

Rebeka nemrég osztotta meg a fantasztikus hírt, amely szerint a Megasztár kísérőműsorát vezeti majd: „12 év kihagyás után újraindult a Megasztár és annak kísérőműsora, a Megamánia! Találkozzatok velünk, mint házigazdákkal és fantasztikus vendégeinkkel minden pénteken 15:00-kor a TV2Play-en, hogy első kézből tudjátok meg a legnagyobb kulisszatitkokat a műsor kapcsán.” -fogalmazott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek