Ölelés

Szem nem marad szárazon: Katalin hercegné szívszorító dolgot tett a kastélyban

K.B.

Létrehozva: 2024.10.04. 10:32

A rákos hercegnének különleges találkozásban volt része.

Szívszorító és egyben felemelő pillanatokban lehetett része a királyi család azon tagjainak, akik szerda után a Windsori kastélyban tartózkodtak. A walesi házaspár, Katalin hercegné és férje Vilmos herceg ugyanis a kastélyban vett részt egy fogadáson, amikor megérkezett a rendezvény fényképésze is. Ő azonban nem egy hétköznapi fotós volt, hanem egy 16 éves lány Liz Hatton. A gyermeket maga Vilmos herceg hívta el, ugyanis megismerte a történetét a londoni légimentőkön keresztül. A tinédzser ugyanis fiatalkora ellenére egy ritka és agresszív daganattal küzd. A rákos megbetegedése elleni küzdelemben pedig Katalin hercegnő a kislány példaképe.

Katalin hercegné fellélegzett attól, hogy végre elkezdődött az iskola - Bors
A wales-i házaspárnak szívmelengető találkozásban volt része/Fotó: Profimedia / hot magazin

A DailyMail számolt be róla, hogy Liz és az egész családja meghívást kapott a kastélyba, hogy személyesen találkozhassanak Katalinnal. Az érzelemdús találkozás során Katalin hercegné szorosan átölelte a kislányt és ezzel jelezte neki, hogy vele van a küzdelmében. Liznek biztos, hogy élete egyik legboldogabb napját hozták össze Vilmosék. Az esetről még maga Katalin hercegné is feltöltött egy bejegyzést a Twitter-oldalára:

Örülök, hogy találkozhatok ma Lizzel Windsorban. Egy tehetséges fiatal fotós, akinek kreativitása és ereje mindkettőnket inspirál. Köszönjük, hogy megosztottad velünk a fotóidat és a történetedet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek