Családi vita

Kiderült: Harry herceg ezért haragudott meg igazán III. Károlyra

B. V.

Létrehozva: 2024.10.18. 09:30

A hercegnek komoly sérelmei vannak az apjával szemben a testvére miatt.

Ahogy telnek az évek Harry és Meghan királyi családból való távozása óta, újabb és újabb információk látnak napvilágot arról, mi is történt a Buckingham-palota zárt ajtói mögött. Nemrég például az derült ki, hogy a sussexi herceg kifejezetten gyűlölte azt, ahogy egy családi vita során az apja reagált, amikor bátyjáról, Vilmosról is szó volt. 

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d'une interview pour l'émission CBS News Sunday Morning
Harry ezt kifejezetten nem szereti az apjában Fotó: JLPPA / Bestimage

Harry immáron több, mint négy éve költözött a napos Kaliforniába Meghannel, hátrahagyva a borús brit szigetországot és legközelebbi rokonait. Királyi családi tagként kötelező munkásságát pedig még ennél is hamarabb befejezte. Azóta pedig csak néha, saját eseményei miatt látogat vissza Angliába, ahol idén már háromszor is járt az előző évekhez képest. Ezek közül köztudottan az egyik februárban volt Károly rákos diagnózisát követően, ami miatt Harry csapot, papot hátrahagyva rohant az éjszaka leple alatt vissza szülővárosába, hogy támogatásáról biztosítsa nagybeteg apját. 

Ezt pedig nagy figyelemmel követte a világ, amit Tom Quinn királyi szakértő és író ki is emelt, mondván:

Könnyű elfelejteni, hogy Harry igazán szereti az apját, csupán utálja a tényt, hogy Károly mindig Vilmost támogatta minden családi vita esetén. 

Hozzátette, hogy az, hogy februárban Harry végül találkozott a királlyal nem csak ezért volt nagy szó, hanem azért is, mert Kamilla ezt nem támogatta:

Harry már korábban is próbált telefonon beszélni Károllyal, ám Kamilla miatt ez nem volt lehetséges, ugyanis a királyné nem akarta, hogy a királyt felépülése során olyan dolgok foglalkoztassák, amitől elszomorodik.

Most pedig, a következő dátum, amire sokan figyelni fognak, hogy mi történik majd az apa-fia páros között az alig egy hónap múlva, november 14-én lesz, Károly 76. születésnapján. Mindenki arra kíváncsi ugyanis: vajon újra kapcsolatba lépnek majd egymással? - tette fel a kérdést a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek