Pánik

„Istenem, mit adjak neki?” - eluralkodott az aggodalom Katalin hercegnén

KL

Létrehozva: 2024.10.28. 12:00

Teljesen bepánikolt, nem tudta, mitévő legyen.

Az első karácsonyt a párod szüleinél tölteni mindig ijesztő dolog, de a legtöbbünk számára ez nem jár együtt a királyi protokoll megtanulásával és azzal, hogy megpróbáljuk lenyűgözni a királynőt.

Katalin hercegné egy dolog miatt aggódott az első királyi családdal töltött karácsony előtt Fotó: AFP

Amikor Katalin hercegné először csatlakozott a királyi családhoz Sandringhamben az ünnepi időszakban, komolyan aggódott egy bizonyos dolog miatt - vallotta be néhány évvel később. Vilmos herceg felesége egy dokumentumfilmben - amely a néhai II. Erzsébet királynő 90. születésnapja alkalmából készült még 2016-ban - beszélt a részletekről.

A hercegné elárulta, a királyi családdal töltött első karácsony előtt azon aggódott, hogy mit vegyen a néhai uralkodónak karácsonyi ajándék gyanánt.

Emlékszem, amikor először voltam Sandringhamben karácsonykor, és aggódtam, mit adjak a királynőnek karácsonyi ajándékként. Azon gondolkodtam, hogy »Istenem, mit adjak neki?«. És visszagondoltam arra, hogy talán mit adnék a saját nagyszüleimnek, és arra jutottam, hogy készítek neki valamit - ami szörnyen rosszul is elsülhetett volna -, de úgy döntöttem, hogy elkészítem a nagymamám chutney receptjét, és kissé aggódtam, jól fog-e sikerülni

- mesélte Katalin hercegné.

Vilmos herceg feleségének azonban semmi oka nem volt a pánikra, hiszen II. Erzsébet királynő nagyon jól reagált erre az ajándékra, és végül egy olyan pillanat lett belőle, amely megmutatta Katalinnak, mennyire figyelmes is a néhai uralkodó.

− Másnap észrevettem, hogy az asztalon van, és azt hiszem, egy ilyen egyszerű gesztus nagyon sokat segített nekem, és azóta is észrevettem, hogy ezt számos alkalommal megtette, és úgy gondolom, ez csak azt mutatja, hogy valóban mennyire figyelmes és törődik mindenkivel - idézi a hercegné szavait a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek