Meghan és Katalin

Kitálalt a királyi szakértő a két hercegnéről: „Nagyon különböző utakon jár Meghan és Katalin”

KL

Létrehozva: 2024.10.20. 14:00

Szinte semmi közös nincs Katalin hercegnében és Meghan Markle-ben.

Meghan Markle és Katalin hercegné is beházasodott a királyi családba, de a királyi szakértő szerint „nagyon különböző utakon járnak”.

Vilmos és Harry herceg Hot feltöltés
Két külön utat jár be Katalin hercegné és Meghan Markle Fotó: Getty Images / Hot magazin

A Jennie Bond, a brit királyi család szakértője megosztotta, hogy a két nő nagyon különböző módon használja a hírnév adta előnyöket, különösen Meghan a gúnyosan Megxitként emlegetett különválás, majd a Kaliforniába költözés után.

– Katalin hercegné és Meghan Markle valóban két eltérő nő, és most nagyon különböző utakon járnak. Minden, amit Katalin tesz, azzal másokon segít, a hátrányos helyzetűeken, a fiatalokon, és most a rákban szenvedőkön. Nem a pénzért, a hírnévért vagy az önös érdekekért csinálja, hanem azért, hogy segítsen a bajban lévő vagy nehézségekkel küzdő embereken, és jót tegyen – magyarázta a BBC egykori királyi tudósítója, hozzátéve: noha a sussexi hercegné (Katalinhoz hasonlóan) ugyancsak használja a sztárságát bizonyos jó ügyek elősegítésére, ugyanakkor maga is hasznot hajt a hírnevéből különböző szerződések révén.

Jól mutatják kettejük eltérő hozzáállását az elmúlt hónapok eseményei is. Katalin hercegné még szeptemberben jelentette be, hogy véget ért a kemoterápiás kezelése, és az elkövetkező hónapokban még vállal néhány nyilvános szereplést. Eközben Meghan Markle-t egy elbűvölő tűzpiros ruhában láthattuk a vörös szőnyegen egy Los Angeles-i gyermekkórház gáláján a hónap elején. Beugrott a jótékonysági rendezvényre, "megmutatta magát" a sajtónak, majd távozott is.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek