GYANÚS

Lékai-Kiss Ramóna reagált a terhességéről szóló hírekre

mkb

Létrehozva: 2024.10.21.

Furcsa elszólást tett a TV2 műsorvezetőnője. A csinos anyuka a hormonjait hibáztatta az érzelgőssége miatt, rögtön megindult a találgatás: Lékai-Kiss Ramóna kisbabát vár?

Lékai-Kiss Ramóna élete 2019-ben fenekestül felfordult: édesanya lett. Bár bővelkedik műsorvezetői munkákban, a kézilabdázó Lékai Mátéval közös kisfia, Noé az első és legfontosabb számára. Bár így is kereknek érzi az életét, korábban a családbővítésről vallott sejtelmesen, most pedig egész konkrét célzást tett.

lékai-kiss ramóna
Élő adásban szólta el magát Lékai-Kiss Ramóna, rögtön beindultak a találgatások: újra babát vár? (Fotó: TV2)

Lékai-Kiss Ramóna terhességéről szóltak a hírek

Szombaton véget ért a Sztárban Sztár All Stars évada, a zenés showműsort Peter Srámek nyerte. Ezúttal a közönség kezében volt a döntés, de a szlovák származású magyar énekes a zsűrit is abszolút meggyőzte. Kasza Tibivel közös produkcióját többen állva tapsolva díjazták, Lékai-Kiss Ramóna pedig egyenesen a könnyeivel küzdött.

Engem nagyon megsirattatok, ma én vagyok a bőgőmasina. Mondhatnám, hogy a hormonok miatt, de nem. 

– Ez abszolút Péternek és Tibinek köszönhető. Valami olyat teremtettetek ide a színpadra, ami a szívemig hatolt. Megteremtettétek azt a női–férfi hangulatot, ami lehengerlő. Megtörtént, aminek meg kellett, lágy volt, őszinte volt minden egyes hang – dicsérte a páros produkcióját, a Borsnak pedig nem kerülte el a figyelmét a furcsa elszólás a hormonokat illetően. Már csak azért sem, mert a családanya nem is olyan régen a családbővítésről mesélt lapunknak. 

„Ember tervez, Isten végez"

A Hazatalálsz című sorozatban ugyanis kismamát alakított, amivel kapcsolatban a Borsnak egy divateseményen elárulta:
Csodás dolgot kaptam ajándékba a Hazatalálsz csapatától, mert egy várandós karakter bőrébe bújhattam. Nagyon jó volt műpocakkal játszani, visszajöttek a régi emlékek, hogy mennyire jó érzés volt, amikor én is várandós voltam a kisfiammal – fogalmazott Rami, aki arra a kérdésre, hogy van-e tervben kistesó, így felelte:

Erre mondják azt, hogy ember tervez, Isten végez.

A konkrét esetre, a szombati elszólására reagálva Ramóna a menedzserén keresztül most a Borsnak megüzente: nincs miről beszélni, a női hormonok mindig mozgolódnak: nincs szó nagy bejelentésről. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek